Libnet.ro
UNICEF

12:00

Rezultate finale alegeri locale. Alianta USR PLUS - sub 7%. PNL - peste 30%. PSD a scos 130 de primari mai mult decat PNL

Adevărul Adevărul,
Rezultate finale alegeri locale. Alianta USR PLUS - sub 7%. PNL - peste 30%. PSD a scos 130 de primari mai mult decat PNL

PNL a obtinut cele mai multe voturi pe tara la alegerile locale din 27 septembrie, atat la primarii, cat si la consiliile locale si judetene, potrivit rezultatelor finale publicate luni de BEC, la doua saptamani de la data scrutinului. PSD s-a clasat pe locul doi, dar a scos 130 de primari peste PNL. Alianta USR Plus a obtinut sub 7% din totalul voturilor. USR PLUS are doar 28 de primari, in timp ce PMP - 50. continuă pe Adevărul

Alianta USR PLUS Alba si-a desemnat candidatii pentru Parlament. Un fost liberal are locul intai la Senat

Alianta USR-PLUS Alba si-a desemnat, in cadrul unui proces de alegeri interne, candidatii care vor reprezenta formatiunea politica la alegerile pentru Parlamentul Romaniei.

Alianta USR PLUS Sibiu a fost votat membrii pentru Camera Deputatilor si Senatul Romaniei

Alianta USR PLUS Sibiu a avut, sambata, alegeri interne si au fost votati de membri ai ambelor partide candidatii USR PLUS Sibiu pentru Camera Deputatilor si Senatul Romaniei. Liderul USR, Dan Barna, deschide lista pentru Camera Deputatilor, in timp ce Claudiu Muresan, consilier pentru management si restructurare, este primul pe lista pentru Senat, transmite News. ro.

BRASOV: Alianta USR PLUS si-a desemnat candidatii pentru Parlament

Alianta USR PLUS Brasov si-a desemnat candidatii pentru alegerile parlamentare, presedintele USR Brasov, Irineu Darau, deschizand lista pentru Senat, iar deputatul Tudor Benga pe cea pentru Camera Deputatilor, scrie Agerpres.

SAMBATA SI DUMINICA Alianta USR PLUS isi stabileste listele de candidati la alegerile parlamentare

Alianta USR PLUS isi stabileste sambata si duminica listele de candidati la alegerile parlamentare stabilite pentru data de 6 decembrie, in majoritatea judetelor, inclusiv in Bucuresti, alcatuirea listelor realizandu-se prin votul delegatilor care se vor reuni in conferinte online, conform g4media.

Alianta USR PLUS Bucuresti si-a desemnat candidatii pentru alegerile parlamentare

Sambata, 10 octombrie 2020, in cadrul Conferintei Municipale USR PLUS Bucuresti organizate in sistem online, delegatii desemnati de cele doua filiale ale Aliantei USR PLUS din Bucuresti au votat candidatii pentru Camera Deputatilor si Senat, potrivit unui comunicat USR.

Alianta USR PLUS Bucuresti si-a desemnat candidatii pentru parlamentare

Conferinta Municipala USR PLUS Bucuresti, organizata in sistem online, a desemnat, sambata, candidatii pentru Camera Deputatilor si Senat, la alegerile din decembrie. Conform unui comunicat, pe cele doua liste, pentru Senat si Camera Deputatilor, se regasesc parlamentari care au reprezentat cu succes organizatia si in actuala legislatura, dar si oameni noi, cu experienta in mediul privat si in societatea civila, oameni care au contribuit prin activitatea lor la proiecte importante. Procesul de desemnare a candidatilor comuni a fost primul in care membrii celor doua partide si-au ales candidatii comuni.

Dan Barna deschide lista Aliantei USR PLUS in judetul Sibiu. El ocupa primul loc pentru Camera Deputatilor

Alianta USR PLUS Sibiu a avut, sambata, alegeri interne si au fost votati de membri ai ambelor partide candidatii USR PLUS Sibiu pentru Camera Deputatilor si Senatul Romaniei. Liderul USR, Dan Barna, deschide lista pentru Camera Deputatilor, in timp ce Claudiu Muresan, consilier pentru management si restructurare, este primul pe lista pentru Senat.

USR PLUS sustine ca situatia prezentata de BEC cu privire la voturile obtinute de Alianta este eronata. Care ar fi rezultatul real la votul politic de la alegerile locale

Alianta USR PLUS a transmis, luni seara, ca situatia prezentata de Biroul Electoral Central cu privire la voturile obtinute de Alianta la alegerile din 27 septembrie este eronata. Potrivit datelor transmise de Alianta USR PLUS, formatiunea a obtinut 748. 171 de voturi reprezentand 9,34%, la votul politic pentru consiliul judetean, nu 6,65%.

Continua razboiul din USR-PLUS. Mihai Gotiu reclama ca pentru listele de la Cluj a fost sabotat din interior si ca nu a existat timp de dezbatere

Alianta USR-PLUS Cluj si-a desemnat in weekend candidatii pentru alegerila parlamentare din iarna. Actual senator USR Mihai Gotiu sustine ca la votul pentru stabilirea candidatilor de la Cluj a fost sabotat in interiorul votantilor de la PLUS si ca nu a avut indeajuns timp in dezbaterea interna sa-si convinga colegii. Acesta a fost fost ales pentru al doilea loc de la Senat, cu sanse aproape infime de a reveni in Parlament.

USR-PLUS isi alege in weekend candidatii la parlamentare. Sistemul de vot controversat prin care al doilea cel mai votat candidat risca sa nu intre pe liste

Alianta USR-PLUS isi stabileste in acest weekend listele de candidati pentru alegerile parlamentare din luna decembrie. in mai multe judete, printre care si Bucuresti, componenta listelor va fi determinata de votul delegatilor, in conferinte online. Tensiunile si controversele nu au intarziat sa apara, o parte din USR acuzand ca lista delegatilor din Bucuresti a fost impusa de liderii filialelor din Capitala, Claudiu Nasui si Vlad Voiculescu.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2161 seconds )