Libnet.ro
UNICEF

16:45

Dan Barna deschide lista Aliantei USR PLUS in judetul Sibiu. El ocupa primul loc pentru Camera Deputatilor

Adevărul Adevărul,
Dan Barna deschide lista Aliantei USR PLUS in judetul Sibiu. El ocupa primul loc pentru Camera Deputatilor

Alianta USR PLUS Sibiu a avut, sambata, alegeri interne si au fost votati de membri ai ambelor partide candidatii USR PLUS Sibiu pentru Camera Deputatilor si Senatul Romaniei. Liderul USR, Dan Barna, deschide lista pentru Camera Deputatilor, in timp ce Claudiu Muresan, consilier pentru management si restructurare, este primul pe lista pentru Senat. continuă pe Adevărul

Alegeri parlamentare: Dan Barna deschide lista candidatilor USR PLUS la Sibiu

Dan Barna candideaza la Sibiu si este primul pe lista USR PLUS pentru Camera Deputatilor. Decizia apartine membrilor USR PLUS din Sibiu care sambata si-au desemnat candidatii la alegerile parlamentare de pe 6 decembrie.

Radu Mihail deschide lista candidatilor USR-PLUS Diaspora la Senat, desi nu si-a convins nici macar propriii colegi: Eu nu cunosc pe nimeni care sa fi luat 140.000 de euro de la statul francez (VIDEO)

Parlamentarul USR Radu Mihail deschide lista de candidati ai USR-PLUS Diaspora la Senat, desi in timpul dezbaterilor interne se pare ca nu prea si-a convins colegii. Mai mult, acestia s-au aratat nemultumiti de.

Alianta USR PLUS Sibiu a fost votat membrii pentru Camera Deputatilor si Senatul Romaniei

Alianta USR PLUS Sibiu a avut, sambata, alegeri interne si au fost votati de membri ai ambelor partide candidatii USR PLUS Sibiu pentru Camera Deputatilor si Senatul Romaniei. Liderul USR, Dan Barna, deschide lista pentru Camera Deputatilor, in timp ce Claudiu Muresan, consilier pentru management si restructurare, este primul pe lista pentru Senat, transmite News. ro.

Dan Barna, primul pe lista la Camera Deputatilor intr-un judet dominat categoric de PNL

Dan Barna, presedintele USR, va deschide lista de candidati comuni USR-PLUS la alegerile parlamentar.

Alianta USR PLUS Bucuresti si-a desemnat candidatii pentru alegerile parlamentare

Sambata, 10 octombrie 2020, in cadrul Conferintei Municipale USR PLUS Bucuresti organizate in sistem online, delegatii desemnati de cele doua filiale ale Aliantei USR PLUS din Bucuresti au votat candidatii pentru Camera Deputatilor si Senat, potrivit unui comunicat USR.

Surse. Doi parlamentari din tabara lui Nicusor Dan au batut palma cu Barna. USR PLUS alege azi lista de parlamentari pentru Bucuresti

Senatorul Cristian Ghica si deputatul Cristian Seidler sunt singurii doi parlamentari din tabara nicusorista care vor prinde locuri eligibile pe lista USR PLUS, dupa ce au negociat cu Dan Barna, sustin surse politice pentru Adevarul. Delegatii USR PLUS stabilesc azi ordinea candidatilor pentru parlamentare.

Dan Barna: Vom avea propunere de premier, speram ca avem un rezultat electoral care sa ne duca intr-o zona in care sa putem pretinde si guvernarea

Liderul USR Dan Barna anunta ca, dupa alegerile parlamentare, Alianta USR-PLUS va avea o propunere pentru functia de premier, iar miza aliantei este de a obtine cat mai multe mandate in Parlament. Avand un grup parlamentar puternic, putem discuta de o coalitie de guvernare cu PNL. Deci, o sa vedem care sunt rezultatele electorale, in functie de asta o sa vedem ce coalitie va fi necesara, afirma Dan Barna, potrivit News. ro.

BARNA: Nicusor Dan e oricand binevenit in USR, in USR-PLUS

Co-presedintele USR Dan Barna afirma ca partidul i-a adresat de mai multe ori lui Nicusor Dan invitatia de a reveni in USR. Eu insa cred, daca imi dau o parere personala, ca va ramane primar independent tocmai pentru ca aceasta sustinere a celor doi poli de forta de pe dreapta din Bucuresti, USR-PLUS si PNL, este exact de natura sa-i asigure sustinerea pentru proiectele mari care le are pentru Bucuresti, spune Dan Barna, conform news. ro.

DAN BARNA: Regret foarte mult decizia neasteptata a colegului Zainea de a parasi USR

Liderul USR Dan Barna afirma ca regreta foarte mult decizia neasteptata a deputatului Cornel Zainea de a pleca din USR. Am incercat sa il conving si sper sa ia in considerare cat mai curand sa revina. ) Usa USR ii ramane deschisa, spune Barna, intr-o postare pe Facebook, care a primit numeroase comentarii critice, inclusiv din partea unor membri ai formatiunii care ii cer demisia.

Scandalul intern din USR continua. Iosif Prodan, catre Dan Barna: inca astept demisia aia pe care ti-am cerut-o inca din noaptea turului I de la Prezidentiale. Daca chiar iti pasa de partidul asta, fa un pas in spate

Scandalul intern din USR pare departe de final. Iosif Prodan, membru in partidul condus de Dan Barna cere demisia acestuia de la sefia formatiunii. intr-o postare ampla pe Facebook, Prodan scrie ca se astepta ca.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 16:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2234 seconds )