Libnet.ro
UNICEF

06:30

Rezultate finale alegeri prezidentiale 2019. Cum s-a votat in orasele din Alba. Unde a castigat Viorica Dancila

Adevărul Adevărul,
Rezultate finale alegeri prezidentiale 2019. Cum s-a votat in orasele din Alba. Unde a castigat Viorica Dancila

Rezultatele neoficiale ale scrutinului prezidential desfasurat duminica, 10 noiembrie 2019, indica o dominatie a PNL in municipiile si orasele din Alba. continuă pe Adevărul

Rezultate finale alegeri prezidentiale 2019, turul I. AEP si BEC au finalizat numaratoarea din Romania

Rezultate finale alegeri prezidentiale 2019, turul I, 10 noiembrie. AEP si BEC au finalizat numaratoarea din Romania. UPDATE rezultate finale, oficiale, ale votului pentru alegerile prezidentiale in Bucuresti, situatia pe sectoare: SECTORUL 1 Klaus Iohannis 40,138 Viorica Dancila 19,895 SECTORUL 2 Klaus Iohannis 51,740 Viorica Dancila 28,924 SECTORUL 3 Klaus .

Alegeri prezidentiale 2019: Lideri ai PNL au votat la Roma, seful PMP a mers la Chisinau Rares Bogdan: Am ales capitala Italiei din respect pentru Diaspora

Zeci de romani din diaspora au votat in prima zi a alegerilor prezidentiale 2019, printre acestia si liberalii Rares Bogdan, Robert Sighiartau si Viorel Badea, la Roma, dar si Eugen Tomac de la PMP, la Chisinau.

Rezultate alegeri prezidentiale 2019. Klaus Iohannis, votat de 34,46% dintre cetatenii municipiului Calarasi

Daca in orasele din judetul Calarasi, Viorica Dancila a castigat prima pozitie in preferintele electoratului, la nivelul municipiului Calarasi castigatorul alegerilor a fost candidatul Partidului National Liberal, Klaus Iohannis, cu un scor de 34,46%.

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. Patriarhul Daniel a votat. Ce a facut acesta dupa ce a pus stampila - FOTO

Preafericitul Parinte Patriarh Daniela votat duminica, in jurul orei 17:30, pentru turul I al alegerilor prezidentiale. Parintele Patriarh.

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. Victor Ponta, mesaj dupa vot: De cate ori s-a votat raul cel mai mic a iesit raul cel mai mare

Fostul premier si lider PRO Romania Victor Ponta a marturisit ca a votat pentru un candidat si nu pentru raul cel mai mic. Nu am votat contra.

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. Carmen Iohannis a votat singura la Sibiu: Am votat pentru Romania normala si va invit pe toti la vot

Sotia presedintelui Klaus Iohannis, Carmen Iohannis a declarat duminica, dupa ce a votat, ca este optimista si ca este o zi foarte importanta, de aceea este foarte important sa.

Rezultate partiale Alegeri Prezidentiale. Date Curs si Avangarde: Iohannis 39%, Dancila 22,5%, Barna 16,4%

Rezultate partiale Alegeri Prezidentiale 2019. Urnele de vot s-au inchis si au aparut primele rezultate Curs si Avangarde. Astazi, 10 noiembrie, romanii si-au ales pe cine vor sa trimita in turul al doilea al alegerilor prezidentiale. UPDATE 2: IRES a publicat si rezultatele exit-poll la ora 21:00, adica la inchiderea urnelor in Romania. Diferenta dintre .

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019 Ponta: Am votat un candidat bun; nu am votat raul cel mai mic

Presedintele Pro Romania, Victor Ponta, spune ca a votat, la scrutinul prezidential de duminica, un candidat bun si nu raul cel mai mic, asa cum s-a votat la alte alegeri in Romania.

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. Dan Barna a votat: Luati-va familia si prietenii si mergeti la vot. Stampila e puterea pe care o are fiecare cetatean

Dan Barna a votat la Sibiu, in jurul orei 10:00 impreuna cu sotia sa. Candidatul USR-PLUS la prezidentiale indeamna romanii la vot si sustine ca stampila de azi este puterea pe.

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. Cati romani au votat in diaspora la alegerile prezidentiale din 1992 - 2014

Participarea romanilor din strainatate la alegerile prezidentiale dupa 1989 arata o prezenta mai slaba inainte de 2009 si un trend de crestere incepand.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 06:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2204 seconds )