Libnet.ro
UNICEF

15:45

REZULTATE FINALE alegeri prezidentiale 2019. Klaus Iohannis a castigat un nou mandat la Palatul Cotroceni

Antena3 Antena3,
REZULTATE FINALE alegeri prezidentiale 2019. Klaus Iohannis a castigat un nou mandat la Palatul Cotroceni

REZULTATE FINALE alegeri prezidentiale 2019. Rezultate oficiale finale in turul II al alegerilor prezidentiale 2019. Klaus Iohannis a castigat un nou mandat la Cotroceni. Iohannis a castigat alegerile. continuă pe Antena3

Rezultate alegeri prezidentiale 2019. Klaus Iohannis a castigat in toate orasele din Vrancea si in marea majoritate a comunelor

Klaus Iohannis a obtinut 86. 028 de voturi, adica un procent de 59,30%, iar Viorica Dancila a luat 59. 047 de voturi, adica 40,70%. Rezultatele finale oficiale vor fi prezentate in cursul zilei de luni.

REZULTATE ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. Klaus Iohannis, scor zdrobitor, conform REZULTATELOR PROVIZORII OFICIALE

Dupa numararea a peste 8 milioane de voturi, din 94,68% din sectiile de vot, Klaus Iohannis a se poate declara castigator cu 62,68% voturi, in daunaVioricai.

Rezultate alegeri prezidentiale 2019. Klaus Iohannis, votat masiv in Ialomita

Alegerile prezidentiale 2019 a scos Partidul Social Democrat din preferintele electoratului iaoomitean. 52,2% dintre alegatori si-au dat votul pentru Klaus IohannisPNL), in timp ce Viorica Dancila a obtinut 47,8%.

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019 Klaus Iohannis: Am votat pentru o Romanie moderna, europeana, normala

Presedintele Klaus Iohannis a declarat duminica, dupa ce a votat la turul al doilea al alegerilor prezidentiale,ca a votat pentru o Romanie moderna, europeana, normala, invitandu-i pe toti romanii sa vina la vot. Astazi este ziua campionilor cu stampila votat in mana, a argumentat prezidentiabilul PNL.

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. Klaus Iohannis a votat: Astazi este ziua campionilor cu stampila votat in mana

Klaus Iohannis a votat duminica dimineata, la ora 9. 00, la Liceul Jean Monnet din Capitala. O zi foarte-foarte importanta astazi. Eu,personal, am votat pentru o Romanie moderna, o Romanie europeana, o.

Rezultate finale alegeri prezidentiale 2019 Giurgiu. Viorica Dancila obtine scor mai bun decat Klaus Iohannis

Giurgiu este unul dintre cele 5 judete in care PSD a fost castigator in turul doi al alegerilor prezidentiale din 24 noiembrie 2019. Viorica Dancila, candidata PSD, a fost optiunea de vot pentru majoritatea electorilor din Giurgiu.

Rezultate finale alegeri prezidentiale 2019 Teleorman. Viorica Dancila iese presedinte in Teleorman

Teleorman este judetul in care Viorica Dancila, candidatul PSD originar din Videle, a obtinut cel mai mare procent in turul doi al alegerilor prezidentiale din 24 noiembrie 2019.

Rezultate finale Alegeri Prezidentiale, turul 2. Date oficiale BEC. Update cu numaratoarea in timp real

Romanii sunt chemati la vot, in turul 2 al alegerilor prezidentiale 2019, pe 24 noiembrie, atunci cand va fi desemnat noul presedinte al Romaniei pentru urmatorii cinci ani. in al doilea tur de scrutin se infrunta Klaus Iohannis, seful statului aflat in functie, sustinut de PNL si Viorica Dancila, candidatul PSD. Vezi AICI rezultatele exit .

REZULTATE ALEGERI PREZIDENTIALE 2019. Klaus Iohannis, scor zdrobitor in Romania, conform REZULTATELOR PROVIZORII OFICIALE

Dupa numararea a peste 8 milioane de voturi, din 94,68% din sectiile de vot, Klaus Iohannis a se poate declara castigator cu 62,68% voturi, in daunaVioricai.

EXIT POLL Rezultate alegeri prezidentiale 2019. Iohannis - 66,5%; Dancila - 33,5%. Iohannis: E cea mai categorica victorie impotriva PSD

Klaus Iohannis a castigat detasat alegerile prezidentiale 2019. in finala, candidatul PNL a obtinut 66,5% din voturi, in timp ce candidatul PSD Viorica Dancila a scos doar 35%, arata EXIT POLL-urile prezentate de IRES si de CURS - Avangarde. Datele includ si diaspora, care a votat masiv in favoarea lui Klaus Iohannis. Prezenta la vot: 50%.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 15:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2164 seconds )