Libnet.ro
UNICEF

00:07

Rezultate finale alegeri prezidentiale 2019 Teleorman. Viorica Dancila iese presedinte in Teleorman

Adevărul Adevărul,
Rezultate finale alegeri prezidentiale 2019 Teleorman. Viorica Dancila iese presedinte in Teleorman

Teleorman este judetul in care Viorica Dancila, candidatul PSD originar din Videle, a obtinut cel mai mare procent in turul doi al alegerilor prezidentiale din 24 noiembrie 2019. continuă pe Adevărul

Rezultate finale alegeri prezidentiale 2019 Giurgiu. Viorica Dancila obtine scor mai bun decat Klaus Iohannis

Giurgiu este unul dintre cele 5 judete in care PSD a fost castigator in turul doi al alegerilor prezidentiale din 24 noiembrie 2019. Viorica Dancila, candidata PSD, a fost optiunea de vot pentru majoritatea electorilor din Giurgiu.

REZULTATE FINALE alegeri prezidentiale 2019. Klaus Iohannis a castigat un nou mandat la Palatul Cotroceni

REZULTATE FINALE alegeri prezidentiale 2019. Rezultate oficiale finale in turul II al alegerilor prezidentiale 2019. Klaus Iohannis a castigat un nou mandat la Cotroceni. Iohannis a castigat alegerile.

Rezultate finale Alegeri Prezidentiale, turul 2. Date oficiale BEC. Update cu numaratoarea in timp real

Romanii sunt chemati la vot, in turul 2 al alegerilor prezidentiale 2019, pe 24 noiembrie, atunci cand va fi desemnat noul presedinte al Romaniei pentru urmatorii cinci ani. in al doilea tur de scrutin se infrunta Klaus Iohannis, seful statului aflat in functie, sustinut de PNL si Viorica Dancila, candidatul PSD. Vezi AICI rezultatele exit .

Rezultate partiale alegeri prezidentiale 2019, turul 2. Klaus Iohannis, victorie zdrobitoare in Diaspora

Rezultatele oficiale partiale ale alegerilor prezidentiale de duminica indica faptul ca in tara, Klaus Iohannis a obtinut 63,16% din voturi si Viorica Dancila - 36,84%. in diaspora, Klaus Iohannis are un scor de 92,19%, iar Viorica Dancila 7,81%.

Rezultate partiale alegeri prezidentiale 2019, turul 2. Cati romani l-au votat pe Klaus Iohannis

Klaus Iohannis a obtinut, duminica, in al doilea tur al alegerilor prezidentiale, 63,16% din voturi, iar Viorica Dancila a obtinut 36,84% dupa numararea a 99,95% din voturi.

Rezultate partiale alegeri prezidentiale 2019, turul 2. Tarile in care Dancila a obtinut cele mai multe voturi

Cei mai multi votanti din diaspora la alegerile prezidentiale de duminica au fost in Italia si Marea Britanie, Klaus Iohannis obtinand peste tot, la votul din strainatate peste 85% din voturi, conform rezultatelor partiale.

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019 TURUL 2 Viorica Dancila: Am votat pentru o Romanie care sa mearga inainte, nu inapoi, spre vremuri in care nu aveam drepturi, nu aveam libertati

Prezidentiabilul PSD Viorica Dancila a declarat duminica, dupa ce a votat in al doilea tur al alegerilor prezidentiale, ca a votat pentru o Romanie care sa mearga inainte, nu inapoi, spre vremuri in care nu aveam drepturi, nu aveam libertati.

EXIT POLL ALEGERI PREZIDENTIALE 2019 TURUL 2. Viorica Dancila: Continuam lupta pentru viitorul tarii, care nu poate fi sacrificat in numele austeritatii

Partidul Social Democrat va continua lupta pentru viitorul tarii noastre, care nu poate fi sacrificat in numele austeritatii si al monopolului de putere, sustine presedintele PSD, Viorica Dancila.

EXIT POLL ALEGERI PREZIDENTIALE 2019 REZULTATE PARTIALE Rezultate BEC. CTP, EPIC: Comparatia intre Viorica Dancila si o fabula a grecului Esop

EXIT POLL ALEGERI PREZIDENTIALE 2019 REZULTATE PARTIALE Rezultate BEC. CTP, EPIC: Comparatia intre Viorica Dancila si o fabula a grecului Esop. Cristian Tudor Popescu a comentat intr-un stil ironic gafa.

Rezultate alegeri prezidentiale 2019, turul 2. Care este scorul final obtinut de Viorica Dancila si Klaus Iohannis

UPDATE 12:30 Pana la aceasta ora, luni, datele facute publice de AEP Autoritatea Electorala Permanenta) au aratat ca au existat tari in care candidatul PSD, Viorica Dancila, nu a fost votata de niciun singur alegator, in turul al doilea al prezidentialelor. Mai exact, e vorba despre tarile Pakistan si Turkmenistan, acolo unde contracandidata lui .

ştiri de la Adevărul

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2307 seconds )