Libnet.ro
UNICEF

11:30

Rezultate finale Referendum 2018. Cati timiseni au votat pentru redefinirea familiei in Constitutie

Adevărul Adevărul,
Rezultate finale Referendum 2018. Cati timiseni au votat pentru redefinirea familiei in Constitutie

Pragul de validare a Referendumului pentru familia traditionala, de 30%, nu a fost atins. Constitutia ramane in forma actuala: casatoria este uniunea dintre soti. iata cum s-a votat in Timis. continuă pe Adevărul

Referendum 2018. Cati salajeni au votat la Referendum pana la ora 10

Biroul Electoral Central da publicitatii, din trei in trei ore, prezenta la vot pentru Referendumul privind redefinirea familiei. Prima raportare a vizat prezenta la ora 10.

Referendum 2018. Claudiu Manda, dupa ce a votat: La nunta nu vreau sa ma gandesc daca voi fi socru mare sau mic

Senatorul PSD Claudiu Manda, seful comisiei parlamentare de control al SRI, a votat sambata la Craiova. La iesire a declarat ca a votat la referendum pentru ca nu vrea sa aiba batai de cap la nunta fiului sau. Dupa o jumatate de ora, a ajuns la urne in Craiova si Lia Olguta Vasilescu. Ministra Muncii a venit pentru prima data neinsotita de fiul si nepoata sa, cei doi copii despre care spune mereu ca-i poarta noroc.

REFERENDUM FAMILIE 2018. Nicolae Badalau: Am votat pentru o societate normala si cu gandul la familia mea si la viitorul nepotilor mei

Presedintele organizatiei judetene a PSD Giurgiu, senatorul Niculae Badalau, a declarat, sambata, ca a votat pentru o societate normala si cu gandul la familia sa. Am vrut sa votez de.

Referendum 2018. Cati oameni au mers sa voteze in Teleorman pana la ora 10.00. Judetul cu cea mai mare prezenta la urne este din Ardeal

Biroul Electoral Central a dat publicitatii prezenta la vot pentru ora 10. Judetul unde cei mai multi oameni au mers sa voteze la primele ore ale zilei de sambata este Bihor.

REFERENDUM FAMILIE 2018. Kelemen Hunor: Am votat pentru ca democratia inseamna participare

Presedintele UDMR, Kelemen Hunor, a votat duminica la referendumul pentru revizuirea Constitutiei si a afirmat ca a facut acest lucru pentru ca democratia inseamna.

REFERENDUM FAMILIE 2018. inca un senator PSD a votat pentru familia traditionala: Sper sa puna capat razboiului dintre romani si romani.

Senatorul PSD Liviu Pop, fost ministru al Educatiei, a declarat sambata, la iesirea de la urne, ca a votat pentru familie, pentru familia traditionala. Pentru familie, familia traditionala,.

Referendum 2018. Sectiile in care nu a votat nimenipana la ora 13

Biroul Electoral Central da publicitatii, din trei in trei ore, prezenta la vot pentru Referendumul privind redefinirea familiei. Prima raportare a vizat prezenta la ora 10.

REFERENDUM FAMILIE 2018. Gratiela Gavrilescu: Am votat pentru ca sanatate acestui popor si a intregii omeniri sa continue

Vicepremierul Gratiela Gavrilescu a declarat, dupa ce a iesit din sectia de votare, ca a votat la referendumul pentru redefinirea familiei pentru ca sanatate acestui popor si a intregii omeniri sa.

REFERENDUM PENTRU FAMILIE 2018. Ministrul Turismului: Am votat pentru familia dintre un barbat si o femeie.

Ministrul Turismului, Bogdan Trif, a votat, sambata, la Sibiu, pentru familia dintre un barbat si o femeie, sustinand ca este un vot pentru normalitate, in spatele caruia stau peste 3,5 milioane de.

Am votat pentru valorile in care eu cred

Premierul Viorica Dancila a votat, astazi dimineata, la referendumul de modificare a Constitutiei in sensul redefinirii familiei, ea afirmand ca tema familiei este una importanta pentru toti si ca ea a votat pentru valorile in care crede. Dancila a mai spus ca aceasta consultare este expresia democratiei si ca fiecare avem datoria sa ne exprimam in legatura cu temele importante pentru societate.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,213 seconds )