Libnet.ro
UNICEF

17:15

Rezultate partiale la alegerile locale. PNL castiga majoritatea primariilor din judetul Satu Mare

Adevărul Adevărul,
Rezultate partiale la alegerile locale. PNL castiga majoritatea primariilor din judetul Satu Mare

Peste 37. 000 de satmareni s-au prezentat la urne pentru a-si alege primarul, presedintele de Consiliu Judetean, consilierii locali si judeteni. La finalul zilei de vot, in judet nu au fost inregistrate incidente majore. continuă pe Adevărul

Rezultate partiale la alegerile locale din Hunedoara. Dan Boboutanu, favorit la al doilea mandat de primar

Rezultate alegeri locale in Hunedoara. Dupa numararea voturilor din circa jumatate din sectiile de votare din municipiu, Dan Boboutanu PSD) este favorit la un nou mandat de primar.

Rezultate partiale alegeri locale 2020. Rasturnare de situatie dupa numararea voturilor in sectii

Zi de foc in Bucuresti! Romanii au fost chemati la urne, la alegerile locale 2020, pentru a-si alege primarii, consilierii locali si consilierii de judet pentru urmatorii patru ani. Playtech. ro va prezina rezultatele partiale ale votului, conform datelor oferite exit poll-ul de la ora 21. UPDATE: Rezultate BEC situatie tensionata in Sectorul 1 si .

Rezultate partiale alegeri locale Iasi: Chirica, castigator cu 42,1%, dupa numararea voturilor din 85% din sectii

Actualul primar al Iasiului, Mihai Chirica, candidat PNL, a obtinut un nou mandat, potrivit rezultatelor partiale, dupa numararea voturilor din 85% din sectii, relateaza Ziarul de Iasi.

Lista primarilor din judetul Neamt, primele rezultate la alegerile locale 2020

La alegerile locale 2020, in judetul Neamt s-a inregistrat o prezenta la vot de 43,21% . Potrivit primelor rezultate, liberalii au castigat Primaria dar si cele mai multe locuri in Consiliul Local 35,71%).

Lista primarilor din judetul Timis, primele rezultate la alegerile locale 2020

La alegerile locale 2020, in judetul Timis s-a inregistrat o prezenta la vot de 43,19%. Dupa incheierea numaratorii paralele realizata in judet, la alegerile pentru functia de primar sunt urmatoarele date:.

Lista primarilor din judetul Brasov, primele rezultate la alegerile locale 2020

La alegerile locale 2020, in judetul Brasov s-a inregistrat o prezenta la vot de 42%. Biroul electoral municipal Brasov a finalizat numaratoarea voturilor venite de la sectiile din municipiu si are urmatoarele date:.

Rezultate partiale in Maramures. Catalin Chereches castiga un nou mandat in Baia Mare

Rezultatele partiale dupa inchiderea urnelor de vot il arata castigator pe candidatul Coalitia pentru Maramures, Catalin Chereches. in total, in Baia Mare au fost inregistrate 42. 227 voturi.

Lista primarilor din judetul Iasi, primele rezultate la alegerile locale 2020

Pentru prima data dupa Revolutie, PNL Iasi a obtinut mai multe mandate de primar decat PSD. in urma alegerilor din 27 septembrie, unde capitala Moldovei a inregistrat o prezenta la vot de 37, 28 %, PNL si-a ajudecat 52 de primarii, PSD 43, USR 3, PMP -1.

Lista primarilor din judetul Suceava, primele rezultate la alegerile locale 2020

Judetul Suceava, greu incercat de pandemie in acest an, a avut o prezenta la vot de 45,8%. Toate marile municipii din judet au fost castigate de PNL - Suceava, Radauti, Campulung Moldovenesc, Vatra Dornei, precum si orasele Gura Humorului, Siret, Frasin, Dolhasca si Liteni.

Lista primarilor din judetul Arad, primele rezultate la alegerile locale 2020

In judetul Arad, PNL va conduce CJ si 53 de primarii, PSD va avea edili in 15 localitati, UDMR in cinci, un primar va fi de la Pro Romania, iar patru independenti vor decide in tot atatea comune.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 17:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2175 seconds )