Libnet.ro
UNICEF

11:30

Lista primarilor din judetul Neamt, primele rezultate la alegerile locale 2020

Antena3 Antena3,
Lista primarilor din judetul Neamt, primele rezultate la alegerile locale 2020

La alegerile locale 2020, in judetul Neamt s-a inregistrat o prezenta la vot de 43,21% . Potrivit primelor rezultate, liberalii au castigat Primaria dar si cele mai multe locuri in Consiliul Local 35,71%). continuă pe Antena3

Lista primarilor din judetul Timis, primele rezultate la alegerile locale 2020

La alegerile locale 2020, in judetul Timis s-a inregistrat o prezenta la vot de 43,19%. Dupa incheierea numaratorii paralele realizata in judet, la alegerile pentru functia de primar sunt urmatoarele date:.

Lista primarilor din judetul Suceava, primele rezultate la alegerile locale 2020

Judetul Suceava, greu incercat de pandemie in acest an, a avut o prezenta la vot de 45,8%. Toate marile municipii din judet au fost castigate de PNL - Suceava, Radauti, Campulung Moldovenesc, Vatra Dornei, precum si orasele Gura Humorului, Siret, Frasin, Dolhasca si Liteni.

Lista primarilor din judetul Brasov, primele rezultate la alegerile locale 2020

La alegerile locale 2020, in judetul Brasov s-a inregistrat o prezenta la vot de 42%. Biroul electoral municipal Brasov a finalizat numaratoarea voturilor venite de la sectiile din municipiu si are urmatoarele date:.

Lista primarilor din judetul Arad, primele rezultate la alegerile locale 2020

In judetul Arad, PNL va conduce CJ si 53 de primarii, PSD va avea edili in 15 localitati, UDMR in cinci, un primar va fi de la Pro Romania, iar patru independenti vor decide in tot atatea comune.

Lista primarilor din judetul Arges, primele rezultate la alegerile locale 2020

La alegerile locale 2020, in judetul Arges s-a inregistrat o prezenta la vot de 49,84%. Potrivit primelor rezultate, dupa numaratoarea partiala a voturilor de duminica, rezulta urmatoarele date:.

Lista primarilor din judetul Iasi, primele rezultate la alegerile locale 2020

Pentru prima data dupa Revolutie, PNL Iasi a obtinut mai multe mandate de primar decat PSD. in urma alegerilor din 27 septembrie, unde capitala Moldovei a inregistrat o prezenta la vot de 37, 28 %, PNL si-a ajudecat 52 de primarii, PSD 43, USR 3, PMP -1.

Lista primarilor din judetul Sibiu, primele rezultate la alegerile locale 2020

Si in judetul Sibiu au avut loc schimbari notabile la nivelul administratiei locale, PNL adjudecandu-si majoritatea mandatelor. Alegerile de duminica, 27 septembrie 2020, s-au incheiat cu o prezenta la vot de 42,57%.

Lista primarilor din judetul Constanta, primele rezultate alegeri locale 2020

Alegerile locale 2020 au provocat o adevarata surpriza pe scena politica din Romania, in marile orase, dar si in comune, acolo unde primari vechi de zeci de ani au fost schimbati din functie prin votul oamenilor.

Alegeri Locale 2020. Cand apar primele rezultate EXIT-POLL

Cel mai asteptat moment al alegerilor locale ce se desfasoara astazi este cel in care se vor anunta rezultatele exit poll-urilor. Astfel, noi va vom tine la curent cu situatia din sectiile de votare pe tot parcursul zilei, pentru ca dvs. sa stiti in timp util cum stau lucrurile. Pentru alegerile din acest an, trei .

Niciun alegator la urne, in primele 7 ore de vot, intr-o comuna din judetul Iasi

Desi sectiile de votares-au deschisla ora 7. 00, pana la ora 14. 00, niciun alegator nu si-a exprimat votul intr-o sectie de votare din judetul Iasi. Prezenta la urne, 0% in comuna.

ştiri de la Antena3

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,211 seconds )