Libnet.ro
UNICEF

17:00

Candidata Clotilde Armand acuza o frauda electorala in Sectorul 1. Politia face ancheta

România Liberă România Liberă,
Candidata Clotilde Armand acuza o frauda electorala in Sectorul 1. Politia face ancheta

Candidata Clotilde Armand, cea care, aparent, a castigat la limita alegerile pentru functia de prima. continuă pe România Liberă

Dacian Ciolos acuza frauda electorala: S-au descoperit buletine de vot prestampilate cu Firea

Liderul PLUS Dacian Ciolos acuza pe Facebook de frauda electorala in Bucuresti, explicand ca s-au descoperit buletine de vot prestampilate cu Firea.

VIDEO Clotilde Armand il acuza pe Dan Tudorache de tentativa de fraudare a alegerilor: Un teanc de procese verbale luate de la biroul electoral de sector si aduse la sediul primariei Mai multe persoane, audiate la Politie

Clotilde Armand, candidata USR-PLUS la Primaria Sectorului 1 al Capitalei, il acuza de tentativa de fraudare a alegerilor pe contracandidatul sau de la PSD, actualul primar in functie Dan Tudorache. intr-o serie de filmulete postate pe pagina sa de Facebook, Armand sustine ca in sediul Primariei au fost descoperite teancuri de procese-verbale originale, necompletate. Reprezentantii USR au sesizat Politia, care a anuntat ca mai multe persoane au fost duse la audieri.

Rezultate partialeBEC ora 20.00. Clotilde Armand ramane pe primul loc la Sectorul 1

Rezultatele partiale BEC de la ora 20. 00 nu aduc nicio schimbare de ierarhie in Bucuresti, Clotilde Armand fiind in continuare pe primul loc dupa numararea a peste 93% din voturile din Sectorul 1 al Capitalei.

Clotilde Armand a chemat Politia: Este tentativa de frauda electorala! Reactia lui Dan Tudorache

Clotilde Armand, candidatul USR PLUS la Primaria Sectorului 1 al Capitalei, a chemat politia la Biroul Electoral. Aceasta acuza o tentativa de frauda electorala.

VIDEO Clotilde Armand a chemat Politia la Biroul electoral al Sectorului 1 si acuza o tentativa de frauda a alegerilor cu ajutorul angajatilor de la salubritate

Un candidat la functia de consilier local la Primaria Sectorului 1 a ajuns pe mana politiei dupa ce a fost surprins cand pleca din biroul electoral cu mai multe procese verbale. Politia a intervenit la sesizarea Candidatul USR PLUS la Primaria Sectorului 1 al Capitalei, Clotilde Armand.

Dan Tudorache revendica victoria la Sectorul 1: Dupa terminarea numaratorii paralele, am in plus 200 de voturi fata de Clotilde Armand! Reactia contracandidatei sale

UPDATE, 28 septembrie, ora 13. 45 -Clotilde Armand, candidata pentru functia de primar al Sectorului 1, din partea USR-PLUS, cu sustinerea PNL, a reactionat la anuntul contracandidatului sau,.

Rasturnare de situatie la Sectorul 1?! Dan Tudorache, reactia care o lasa fara cuvinte pe Clotilde Armand

Ieri, pe 27 septembrie, romanii au mes la vot pentru a-si alege primarul pentru urmatorii pantru ani. in Sectorul 1 al Capitalei lupta s-a dat intre Clotilde Armand USR-PLUS), si Dan Tudorache, actualul edil, din partea PSD. Astazi, rasturnare de situatie la Sectorul 1, la alegerile locale Aseara, la ora 21:00, cand s-au dat publicitatii .

Surse: Numaratoarea paralela a USR-PLUS il contrazice pe Dan Tudorache. Clotilde Armand: Fostul primar al Sectorului 1 nu stie sa numere

Clotilde Armand, candidata USR-PLUS si PNL pentru Primaria Sectorului 1, ar avea un avans de aproape o mie de voturi fata de Dan Tudorache in cursa pentru primaria de sector, au precizat surse politice petntru Adevarul. Anterior, candidatul PSD anuntase ca potrivit numaratorii paralele a partidului sau ar fi avut un avans de 200 de voturi.

Rezultate exit-poll CURS-Avangarde, alegeri locale 2020: Clotilde Armand castiga detasat, cu 48% din voturi, alegerile pentru Primaria Sectorului 1

UPDATE, 27 septembrie, ora 23. 00:Potrivit rezultatelorfinale ale exit-poll-ului CURS-Avangarde, cele de la ora 21. 00, Primaria Sectorului 1 a fost castigata de Clotilde Armand, candidata USR-PLUS.

Clotilde Armand spune ca Dan Tudorache nu stie sa numere: PSD este istorie in Sectorul 1

Clotilde Armand il contrazice pe Dan Tudorache care a sustinut ca are 200 de voturi in fata contracandidatei sale de la USR-PLUS.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2338 seconds )