Libnet.ro
UNICEF

15:45

Rezultate pe primul semestru: Porsche si-a crescut veniturile din vanzari cu noua procente

Auto Ro Auto Ro,
Rezultate pe primul semestru: Porsche si-a crescut veniturile din vanzari cu noua procente

In primele sase luni ale anului 2019, Porsche AG, si-a crescut, inca o data, veniturile din vanzari, rezultatul operational inaintea cheltuielilor exceptionale, livrarile si numarul de angajati. continuă pe Auto Ro

IN PRIMUL SEMESTRU DIN 2019, IN CIUDA SANCTIUNILOR SUA Veniturile Huawei Technologies au crescut cu 23%

Huawei Technologies a anuntat, ieri, ca in primul semestru din 2019, veniturile sale au crescut cu 23,2%, mai rapid decat avansul de 15% inregistrat in perioada similara din 2018, chiar daca in mai, gigantul chinez de telecomunicatii a fost pus pe lista firmelor considerate riscante de catre Washington, transmit Reuters si Xinhua, potrivit Agerpres.

Provizionul constituit de BCR BpL a trimis BCR pe pierdere. Banca a inregistrat o pierdere neta de 20,8 milioane lei in primul semestru din 2019

Constituirea unui provizion initial de 230 de milioane de euro,revizuit apoi la 150,8 mil. euro) de catre BCR Banca pentru Locuinte ca urmare a unei decizii a inaltei Curti de Justitie a afectat serios rezultatele financiare pe primele 6 luni ale BCR, se arata in comunicatul transmis miercuri de reprezentantii institutiei financiare. BCR a inregistrat o pierdere neta de 20,8 milioane RON 4,4 milioane EUR) in primul semestru din 2019 ca urmare a constituirii unui provizion exceptional legat de activitatea BCR Banca pentru Locuinte, in pofida rezultatului operational solid, a costurilor scazute de risc si a performantelor ridicate pe toate liniile de business, spune comunicatul.

Profitul net al OMV Petrom, crestere semnificativa: Aproape 2 miliarde lei in primul semestru

Profitul net al OMV Petrom a fost in primul semestru de 1,98 miliarde lei, cu 53% mai mare fata de aceeasi perioada a anului trecut, potrivit datelor raportate de companie. Investitiile s-au ridicat la 1,7 miliarde de lei. OMV Petrom spune ca au fost evolutii favorabile ale rezultatelor din exploatare.

DATORITA RELUARII ACTIVITATII REACTOARELOR DIN BELGIA: Profitul Engie a crescut in primul semestru

Profitul grupului energetic francez Engie SA s-a redresat in trimestrul doi din 2019, dupa rezultatele slabe din primele trei luni ale acestui an, datorita reluarii activitatii tuturor reactoarelor sale din Belgia si a imbunatatirii solutiilor pentru clienti, transmite Reuters.

BCR, pe pierdere in primul semestru din 2019. Care este cauza?

Banca Comerciala Romana BCR) a inregistrat, in primele sase luni din acest an, o pierdere neta de 20,8 milioane de lei 4,4 milioane de euro), cauzata de constituirea unui provizion exceptional legat de activitatea BCR Banca pentru Locuinte. In.

ANAF a facut 17 sesizari penale in cazul unor persoane cu averi mari, in primul semestru. Prejudicii de 20,7 milioane lei

Inspectorii Agentiei Nationale de Administrare Fiscala a verificat 123 de persoane fizice cu averi mari si au formulat 17 sesizari penale, in primele sase luni din acest an, reiese din datele institutie.

Profitul OMV Petrom urca cu 53%, in primul semestru

Pentru 2019, compania estimeaza investitii totale de patru miliarde de lei, circa 75% din aceasta suma fiind directionata catre segmentul Upstream * Mediul legislativ actual nu ofera premisele necesare pentru o decizie de investitie in valoare de cateva miliarde de dolari, in proiectul Neptun Deep, mentioneaza OMV Petrom .

CU VANZARI DE 11,32 MILIARDE DE LEI Profitul OMV Petrom urca cu 53%, in primul semestru

Pentru 2019, compania estimeaza investitii totale de patru miliarde de lei, circa 75% din aceasta suma fiind directionata catre segmentul Upstream * Mediul legislativ actual nu ofera premisele necesare pentru o decizie de investitie in valoare de cateva miliarde de dolari, in proiectul Neptun Deep, mentioneaza OMV Petrom.

IN CONDITIILE CRESTERII AFACERILOR CU 23% TeraPlast isi amelioreaza profitabilitatea cu 40%, in primul semestru

Grupul TeraPlast TRP) a raportat, pentru primele sase luni ale acestui an, un profit net de 14,66 milioane de lei, cu 39,4% peste cel obtinut la jumatatea anului trecut, in conditiile unei cresteri a cifrei de afaceri cu 23%, pana la 416,34 milioane de lei, reiese din raportul fabricantului de materiale de constructii remis, ieri, Bursei de Valori Bucuresti BVB).

ştiri din Auto

ştiri de la Auto Ro

actualitate, 15:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2207 seconds )