Libnet.ro
UNICEF

00:07

Rezultate provizorii. Primarul municipiului Buzau, Constantin Toma, a obtinut un nou mandat

B1 B1,
Rezultate provizorii. Primarul municipiului Buzau, Constantin Toma, a obtinut un nou mandat

Presedintele Consiliului Judetean Buzau, Petre Emanoil Neagu, a declarat, duminica seara, ca actualul primar al judetului Buzau, Constantin Toma, a castigat un nou mandat in fruntea municipiului, transmite. continuă pe B1

Alegeri Locale 2020 - Seful CJ Buzau spune ca primarul municipiului resedinta de judet, Constantin Toma (PSD), a obtinut un nou mandat

Presedintele Consiliului Judetean Buzau, Petre Emanoil Neagu, a declarat, duminica seara, ca primarul in functie Constantin Toma a castigat un nou mandat in fruntea municipiului Buzau, potrivit numaratorilor paralele facute de partid.

Rezultate Alegeri Locale 2020. Actualul primar al Buzaului, Constantin Toma (PSD), aproape de un nou mandat

Conform primelor rezultate comunicate din sectiile de votare, actualul primar al Buzaului, Constantin Toma, se indreapta catre cel de-al doilea mandat la conducerea municipiului, cu un scor categoric in fata urmatorului clasat, liberalul Adrian Zoican.

Victor Dragusin a castigat un nou mandat. PSD si-a adjudecat toate orasele din Teleorman - rezultate provizorii

Primarul in functie Victor Dragusin a fost votat si la alegerile locale 2020. PSD a castigat toate orasele din Teleorman.

Rezultate provizorii. Lucian Viziteu ar fi castigat postul de primar al Bacaului, cu 44,3% din voturi.

Rezultatele provizorii il arata pe Lucian-Daniel Stanciu-Viziteu castigator al alegerilor locale pentru postul de primar al municipiului Bacau. Candidatul sustinut de PNL si USR-PLUS ar fi obtinut 44,3% din.

Alegeri locale 2020. Rezultate provizorii in Capitala. Firea s-a culcat infranta si s-a trezit tot infranta, desi diferenta fata de Nicusor Dan s-a micsorat

Candidatul PNL- USR PLUS la Primaria Capitalei a obtinut 41,82% din voturi la alegerile locale de duminica, in timp ce contracandidata sa de la PSD, primarul in functie Gabriela Firea, are un scor de 37,4%, indica datele provizorii dupa numararea a peste 90% din voturi,.

ALEGERI LOCALE 2020 Rezultate provizorii: Nicusor Dan - 41,82%, Gabriela Firea - 37,4%

Nicusor a obtinut 41,82% din voturi la alegerile locale de duminica, in timp ce contracandidata sa de la PSD, primarul in functie Gabriela Firea, are un scor de 37,4%, indica datele provizorii dupa numararea a peste 90% din voturi.

ştiri de la B1

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2156 seconds )