Libnet.ro
UNICEF

10:46

Rezultatele partiale ale alegerilor din Grecia lovesc in euro

România Liberă România Liberă,
Rezultatele partiale ale alegerilor din Grecia lovesc in euro

Victoria partidului de extrema-stanga SYRIZA la alegerile parlamentare din Grecia au dus dolarul la cel mai mic nivel din ultimii 11 ani fata de dolar. continuă pe România Liberă

Rezultatele partiale ale alegerilor din Grecia lovesc in euro. Dolarul a trecut de 4 lei pe interbancar

Victoria partidului de extrema-stanga SYRIZA la alegerile parlamentare din Grecia au dus dolarul la cel mai mic nivel din ultimii 11 ani fata de dolar.

EFECTELE alegerilor din Grecia asupra LEULUI. Schimbarea s-a vazut in aceasta dimineata

Leul si alte monede din regiune s-au depreciat usor in raport cu euro luni, dupa anuntarea rezultatelor partiale ale alegerilor din Grecia, in timp ce pe pietele externe euro s-a depreciat fata de dolar dar a.

Al doilea cutremur in doar o saptamana pentru Uniunea Europeana. EFECTELE directe ale alegerilor din Grecia. Ce s-a intamplat cu moneda EURO

Desi in Grecia era motiv de sarbatoare, pietele financiare au reactionat imediat la rezultatul alegerilor de la Atena, euro scazand la cel mai mic nivel fata de dolar. Moneda unica europeana s-a prabusit in raport cu.

Leul si alte monede din Europa de Est s-au depreciat usor fata de euro dupa alegerile din Grecia

Leul si alte monede din regiune s-au depreciat usor in raport cu euro luni, dupa anuntarea rezultatelor partiale ale alegerilor din Grecia, in timp ce pe pietele externe euro s-a depreciat fata de dolar dar a recuperat ulterior, iar in raport cu.

Euro a coborat la un nou minim al ultimilor 11 ani fata de dolar, inaintea alegerilor din Grecia

Euro a coborat vineri la cel mai jos nivel fata de dolar din ultimii peste 11 ani, pe fondul anuntului BCE privind inceperea programului de achizitii de obligatiuni incepand cu luna martie si al ingrijorarilor legate de alegerile din Grecia, care ar.

Victor Ponta comenteaza rezultatul alegerilor din Grecia: Lectie pentru noi - conteaza economia, joburi, siguranta pentru viata de zi cu zi (FOTO)

Victor Ponta a comentat, pe Twitter, victoria partidului de extrema stanga Syriza la alegerile parlamentare din Grecia. Grecia-victorie categorica pt Syriza! Morala/lectie pt noi - conteaza economia, joburi,.

Mesajul FMI dupa rezultatele alegerilor din Grecia

Directorul general al Fondului Monetar International, Christine Lagarde, a transmis un mesaj Greciei dupa victoria stangii radicale la alegerile de duminica. Potrivit unui interviu acordat publicatiei Le Monde, aceasta a subliniat ca Grecia nu poate solicita un tratament special pentru datoria sa si trebuie sa respecte reglementarile zonei euro.

Putin il felicita pe liderul Syriza pentru castigarea alegerilor din Grecia

Presedintele rus, Vladimir Putin, l-a felicitat luni pe liderul partidului radical de stanga Syriza, care a castigat alegerile legislative in Grecia. Seful statului rus s-a declarat sigur ca Rusia si Grecia vor.

Alegerile din Grecia: acum totul depinde de BCE

Rezultatul alegerilor din Grecia a fost mai prost decat ne asteptam, independent de finalitatea lor - votul anti-austeritate este masiv si ar putea fi interpretat drept un gest inutil, atata timp cat Grecia nu prea are de ales: se supune Troicii sau pleaca din zona euro. Am indoieli ca varianta din urma se va adeveri - grecii s-au saturat de austeritate, dar nu de Uniunea Europeana. EUR/USD a scazut 55 ticks pe masura ce scriu acest text, ajungand la 1. Ma astept ca bursa elena sa cada azi cam 5% si cam 2% in Europa asta daca Germania, BCE si UE nu sar in ajutor cu o miscare surprinzatoare de compromis ceea ce nu pare probabil saptamana aceasta). Vezi in text care sunt scadentele urmatoare ale datoriei Greciei si cine detine de fapt aceasta datorie.

Ponta, despre alegerile din Grecia: O lectie pentru Romania

Premierul Victor Ponta spune ca rezultatul alegerilor din Grecia reprezinta o lectie pentru Romania. Seful Guvernului si, totodata, al PSD, sustine ca acest lucru arata ce conteaza cu adevarat:.

ştiri din Economie

ştiri de la România Liberă

actualitate, 10:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2527 seconds )