Libnet.ro
UNICEF

07:15

Euro a coborat la un nou minim al ultimilor 11 ani fata de dolar, inaintea alegerilor din Grecia

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Euro a coborat la un nou minim al ultimilor 11 ani fata de dolar, inaintea alegerilor din Grecia

Euro a coborat vineri la cel mai jos nivel fata de dolar din ultimii peste 11 ani, pe fondul anuntului BCE privind inceperea programului de achizitii de obligatiuni incepand cu luna martie si al ingrijorarilor legate de alegerile din Grecia, care ar. continuă pe Wall-Street Ro

Euro a scazut la MINIMUL ultimilor 11 ani fata de dolar

Euro a scazut joi la minimul a peste 11 ani fata de dolar, dupa anuntul BCE privind extinderea la scara larga a programului lunar de achizitii de obligatiuni, informeaza MarketWatch. Banca Centrala.

Euro a scazut la minimul ultimilor 11 ani fata de dolar dupa decizia BCE

ACTUALIZARE 17:52 Euro a scazut azi la minimul a peste 11 ani fata de dolar dupa anuntul BCE privind extinderea la scara larga a programului lunar de achizitii de obligatiuni, transmite site-ul MarketWatch. * BCE a mentinut dobanda de politica monetara la minimul record de 0,05% * Lagarde: Programul BCE de relaxare cantitativa isi arata deja efectele.

Euro a scazut la minimul ultimilor 11 ani fata de dolar, dupa decizia BCE privind programul de achizitii de obligatiuni

Euro a scazut, joi, la minimul ultimilor 11 ani fata de dolar, dupa ce Banca Central Europeana BCE) a decis extinderea la scara larga a programului lunar de achizitii de obligatiuni, noteaza MarketWatch. in lu.

Euro scade la minimul ultimilor 11 ani in urma anuntului BCE

Euro a scazut la minimul a peste 11 ani fata de dolar dupa anuntul BCE privind extinderea la scara larga a programului lunar de achizitii de obligatiuni, relateaza MarketWatch, scrie Mediafax .

Euro a scazut la cel mai redus nivel din ultimii 11 ani fata de dolar

Euro s-a depreciat, vineri, fata de dolar, ajungand la cel mai redus nivel din ultimii 11 ani, relateaza Bloomberg. Aceasta depreciere este cauzata de temerile legate de alegerile din Grecia si dupa ce Banca.

Pretul petrolului a atins cel mai mic nivel al ultimilor sase ani - 45,59 dolari pentru un baril

Pretul petrolului a atins, dupa sesiunea de vineri, cel mai mic nivel al ultimilor sase ani, informeaza AFP. Aceasta noua scadere a fost influentata de dolar, care se afla in plina apreciere, si de eliminarea temerilor cu privire la tranzitia politica din Arabia Saudita, dupa ce printul mostenitor Salman bin Abdulaziz a preluat fraiele tarii.

Comisioanele obtinute de banci din consultanta - la nivelul maxim al ultimilor sapte ani

Comisioanele obtinute de bancile de investitii au crescut, anul trecut, pana la nivelul maxim al ultimilor sapte ani, insumand 90,1 miliarde de dolari, in principal in baza tranzactiilor din Asia de Nord si Europa de Sud.

actualitate, 07:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2247 seconds )