Libnet.ro
UNICEF

16:30

Rezultatele partiale la alegerile parlamentare in judetul Bihor: PNL a obtinut cele mai multe voturi, urmat de PSD si de UDMR

B1 B1,
Rezultatele partiale la alegerile parlamentare in judetul Bihor: PNL a obtinut cele mai multe voturi, urmat de PSD si de UDMR

Rezultatele partiale la alegerile parlamentare indica faptul ca in judetul Bihor PNL a obtinut duminica cele mai multe voturi, urmat de PSD si de UDMR. Mai exact PNL a obtinut 35% din voturile bihorenil. continuă pe B1

Rezultatele partiale la alegerile parlamentare in judetul Bihor: PNL a obtinut cele mai multe voturi, urmat de PSD si de UDMR

Rezultatele partiale la alegerile parlamentare indica faptul ca in judetul Bihor PNL a obtinut duminica cele mai multe voturi, urmat de PSD si de UDMR. Mai exact PNL a obtinut 35% din voturile bihorenil.

PSD a castigat alegerile in judetul Hunedoara. PNL si AUR s-au clasat urmatoarele, potrivit rezultatelor partiale

PSD a castigat alegerile in judetul Hunedoara, in timp ce PNL si AUR s-au clasat pe locurile 2 si 3, conform rezultatelor partiale publicate de Autoritatea Electorala Permanenta dupa centralizarea datelor.

ALEGERI PARLAMENTARE 2020: Bihor: PNL - 35%, PSD - 19,13%, UDMR -19,5%

PNL a obtinut duminica 35% din voturile bihorenilor, urmat de PSD cu 19,13% si UDMR cu 19,5%, potrivit numaratorii paralele a UDMR in sectiile de votare.

ALEGERI PARLAMENTARE 2020: Hunedoara: PSD a castigat alegerile parlamentare, urmat de PNL si AUR

PSD a castigat alegerile parlamentare in judetul Hunedoara, urmat de PNL si AUR, releva datele provizorii publicate luni de Autoritatea Electorala Permanenta AEP), dupa introducerea proceselor verbale din toate cele 524 de sectii de votare, conform Agerpres.

Rezultate provizorii: PSD a castigat alegerile parlamentare in Dolj. PNL se claseaza pe locul 2, urmat de Alianta USR-PLUS

In judetul Dolj, alegerile parlamentare au fost castigate de PSD, potrivit datelor provizorii anuntate de Autoritatea Electorala Permanenta AEP). Astfel, in urma scrutinului de duminica, social-democratii.

ALEGERI PARLAMENTARE 2020: Arad: PNL are 28% din voturi, PSD - 19%, USR - 14%

Rezultatele partiale ale alegerilor parlamentare din judetul Arad, provenite din numaratoarea paralela facuta de PNL si care cuprinde 70% din sectiile de votare, arata ca liberalii au obtinut cele mai multe voturi, fiind urmati de candidatii PSD si USR.

Alegeri parlamentare 2020. La Constanta, PNL a obtinut cele mai multe voturi - rezultate partiale

PNL conduce cu 26. 8% la Constanta, in urma alegerilor parlamentare de duminica, dupa numararea a 88% din voturi. Pe locul doi se claseaza PSD.

PSD a castigat alegerile parlamentare in judetul Botosani: Social-democratii sunt urmati in clasament de PNL si AUR

PSD a castigat alegerile parlamentare in judetul Botosani, cu peste 43% dintre voturi obtinute atat la votul pentru Camera Deputatilor, cat si la cel pentru Senat, conform datelor provizorii anuntate de.

Viktor Orban a transmis felicitari UDMR pentru rezultatele obtinute la alegerile parlamentare din Romania

Prim-ministrul ungar Viktor Orban a felicitat Uniunea Democrata a Maghiarilor din Romania UDMR) pentru rezultatele obtinute la alegerile parlamentare desfasurate duminica, aratand ca reprezentarea maghiarilor a ramas puternica in legislativul Romaniei, transmite MTI, citandu-l pe seful biroului de presa al sefului guvernului de la Budapesta.

Rezultatele partiale in judetul Prahova: PSD a obtinut cele mai multe voturi

Rezultatele partiale ale alegerilor parlamentare din judetul Prahova indica faptul ca PSD a obtinut cele mai multe voturi. Candidatii PSD conduc alegerile cu 30, 85%, in timp ce PNL trece cu greu de 25%, dupa.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2289 seconds )