Libnet.ro
UNICEF

19:00

Alegeri parlamentare 2020. La Constanta, PNL a obtinut cele mai multe voturi - rezultate partiale

Adevărul Adevărul,
Alegeri parlamentare 2020. La Constanta, PNL a obtinut cele mai multe voturi - rezultate partiale

PNL conduce cu 26. 8% la Constanta, in urma alegerilor parlamentare de duminica, dupa numararea a 88% din voturi. Pe locul doi se claseaza PSD. continuă pe Adevărul

Alegeri parlamentare 2020. La Buzau, PSD a obtinut cele mai multe voturi - rezultate partiale

Partidul Social Democrat castiga alegerile parlamentare 2020 in municipiul Buzau, cu 44,2% din totalul voturilor valabil exprimate. Social-democratii sunt castigatori si pe judet, cu 47% din totalul voturilor.

ALEGERI PARLAMENTARE 2020: Arges: PSD are cele mai multe voturi, urmat de PNL si USR-PLUS

PSD a obtinut cel mai mare numar de voturi in Arges la alegerile parlamentare de duminica, fiind urmat de PNL si USR PLUS, conform datelor partiale de pe site-ul Autoritatii Electorale Permanenta AEP), dupa centralizarea datelor de la aproape doua treimi dintre sectiile de votare.

PSD a obtinut cele mai multe voturi in Iasi, potrivit rezultatelor partiale

Rezultatele partiale ale alegerilor parlamentare in judetul Iasi indica faptul ca PSD a obtinut cele mai multe voturi, urmat de PNL, USR PLUS si de AUR. Rezultate la Senat dupa centralizarea a circa 190. 000 d.

ALEGERI PARLAMENTARE 2020: Constanta: PNL conduce cu 26.8% din voturi

PNL conduce cu 26. 8% la Constanta, in urma alegerilor parlamentare de duminica, dupa numararea a 88% din voturi.

ALEGERI PARLAMENTARE 2020: Arad: PNL a obtinut 27% din voturi, PSD - 21%, USR PLUS - 15%

Rezultatele oficiale partiale ale alegerilor parlamentare din judetul Arad, provenite din numaratoarea a 74% din sectiile de votare, arata ca liberalii au obtinut cele mai multe voturi, fiind urmati de candidatii PSD si USR.

ALEGERI PARLAMENTARE 2020: Arad: PNL are 28% din voturi, PSD - 19%, USR - 14%

Rezultatele partiale ale alegerilor parlamentare din judetul Arad, provenite din numaratoarea paralela facuta de PNL si care cuprinde 70% din sectiile de votare, arata ca liberalii au obtinut cele mai multe voturi, fiind urmati de candidatii PSD si USR.

Alegeri parlamentare 2020. PNL a obtinut cele mai multe voturi in Giurgiu

La alegerile parlamentare din 2020, PNL a obtinut cele mai multe voturi in judetul Giurgiu. Prezenta la vot in judetul Giurgiu a fost 36,94%, exprimandu-si optiunea electorala 81. 312 de alegatori.

ALEGERI PARLAMENTARE 2020: Prahova: PSD a obtinut cele mai multe voturi, urmat de PNL si USR-PLUS

PSD a obtinut cele mai multe voturi in judetul Prahova la scrutinul electoral de duminica, fiind urmat de PNL si de USR PLUS, conform datelor publicate pe site-ul Autoritatii Electorale Permanente dupa centralizarea voturilor din peste 97% dintre sectii.

Alegeri parlamentare 2020: Care sunt problemele cel mai frecvent semnalate

Problemele cel mai frecvent semnalate pe parcursul zilelor de sambata si duminica, la alegerile parlamentare 2020, au fost legate de dificultati la inscriere pentru utilizarea urnei speciale, dar si neintelegerea legislatiei electorale din perspectiva faptului ca alegatorii trebuie sa voteze in circumscriptia unde sunt arondati cu domiciliul sau resedinta, potrivit Expert Forum. De asemenea, au fost facute mai multe sesizari legate de membri ai comisiilor electorale care nu purtau corespunzator masca de protectie.

ALEGERI PARLAMENTARE 2020: Vrancea: PNL castiga alegerile cu peste 34%, urmat la mica diferenta de PSD

Partidul National Liberal PNL) a obtinut, dupa centralizarea voturilor din cele 361 de sectii de votare organizate la nivelul judetului Vrancea, peste 34% din voturile valabil exprimate la Camera Deputatilor si Senat, urmat la o diferenta foarte mica de PSD, potrivit rezultatelor provizorii publicate pe site-ul Autoritatii Electorale Permanente AEP).

ştiri de la Adevărul

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.1995 seconds )