Libnet.ro
UNICEF

18:00

Rezultatele serii in preliminariile Campionatului Mondial: Victorii pentru Muntenegru si pentru Polonia in meciurile disputate in grupa Romaniei

B1 B1,
Rezultatele serii in preliminariile Campionatului Mondial: Victorii pentru Muntenegru si pentru Polonia in meciurile disputate in grupa Romaniei

Marti seara au avut loc si ultimele doua meciuri din grupa E din care face Romania. Muntenegru a reusit sa se impuna cu 1-0 in Danermarca, in timp ce Polonia s-a impus foarte greu cu 2-1. continuă pe B1

Seara cu multe goluri in preliminariile Campionatului Mondial. Care sunt rezultatele etapei a doua (FOTO)

Etapa a doua din preliminariile Campionatului Mondial din Rusia 2018 s-a incheiat cu partidele de sambata seara. Cap de lista a fost Romania care a trecut de Armenia cu 5-0. Nici Muntenegru,.

Preliminariile Campionatului Mondial din 2018: Franta se impune in Olanda in cel mai important meci de luni seara

Luni a avut loc o noua etapa de meciuri in preliminariile Campionatului Mondial din 2018. Franta s-a impus in cel mai interesant meci al serii cu 1-0 in Olanda prin golul marcat Paul Pogba in.

VIDEO Germania - Cehia 3-0/ Muller, patru goluri dupa doua etape in preliminarii (Rezultatele serii)

Cu Ovidiu Hategan la centru, Germania a castigat impotriva Cehiei, scor 3-0, intr-un meci contand pentru preliminariile CM din 2018. Thomas Muller a reusit o dubla si are patru goluri marcate dupa doua etape in Grupa C. Jucatorul lui Bayern Munchen a inscris de doua ori si in victoria nemtilor cu Norvegia scor 3-0) din prima partida a campaniei de calificare.

Pentru Tase. Fii tare!. Gest SUPERB facut de Razvan Marin dupa ce a marcat pentru Nationala. Fotbalistul i-a dedicat golul marcat fostului sau coleg, Florin Tanase, care este accidentat (FOTO)

Romania a invins fara drept de apel Armenia, sambata seara, in etapa a doua din preliminariile Campionatului Mondial, scor 5-0. Tricolorii au deschis repede scorul, in minutul 4 ,.

inca un pas gresit pentru nationala Romaniei in preliminarii Campionatului Mondial: Doar 0-0 in deplasare in Kazahstan (FOTO)

Nationala de fotbal a Romaniei a inregistra un semiesec in etapa a treia din grupa E de calificare pentru Campionatul Mondial din 2018. Veniti dupa o victorie de rasunet cu 5-0 in Armenia.

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,226 seconds )