Libnet.ro
UNICEF

05:15

Rezultatele testelor de coronavirus pentru oamenii din Gorj care au intrat in contact cu italianul infectat

Antena3 Antena3,
Rezultatele testelor de coronavirus pentru oamenii din Gorj care au intrat in contact cu italianul infectat

Autoritatile au facut analize la 13 persoane care au intrat in contact cu italianul infectat cu coronavirus, insurat cu o femeie din judetul Gorj. continuă pe Antena3

VIDEO Ministerul Sanatatii: Cele 13 persoane din Gorj care au intrat in contact cu cetateanul italian nu sunt infectate cu coronavirus

Toate cele 13 persoane din Gorj care au intrat in contact cu cetateanul italian diagnosticat cu coronavirus dupa ce a vizitat Romania au fost testate si nu sunt infectate cu coronavirus, a anuntat miercuri Nelu Tataru, secretar de stat in Ministerul Sanatatii. La randul sau, seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta, Raed Arafat, a anuntat ca autoritatile negociaza achizitionarea a 10 termoscanere pentru aeroporturi care identifica persoanele cu febra). De asemenea, autoritatile fac demersuri pentru achizitionarea in regim de urgenta a altor echipamente de protectie pentru coronavirus.

Tanar din Gorj, care mergea cu masina fara permis, prins de politisti cu focuri de arma

Un tanar de 28 de ani, care nu detinea permis de conducere, a plecat intr-o cursa periculoasa. Politistii l-au urmarit si l-au avertizat sa opreasca, insa acesta a refuzat.

ULTIMA ORA LIVEVIDEOTEXT Primul caz de infectie cu coronavirus, confirmat oficial in Romania: Un barbat din Gorj care a intrat in contact cu italianul care a vizitat recent tara noastra

Primul caz de infectie cu coronavirus de pe teritoriul Romaniei a fost confirmat oficial in aceasta seara, a declarat Horatiu Moldovan, secretar de stat in Ministerul Sanatatii, pentru HotNews. ro. Este vorba despre un barbat din judetul Gorj, care a intrat in contact cu italianul diagnosticat cu coronavirus care a vizitat recent Romania. Barbatul din Gorj a fost plasat in carantina si va fi transportat la Institutul Matei Bals din Bucuresti, unde va fi tratat. El va ajunge la Bucuresti in circa 4-5 ore, potrivit sefului Departamentului pentru Situatii de Urgenta, Raed Arafat. Romania a avut peste 20 de cazuri de infectie cu SARS in timpul epidemiei din China, din 2003. Toti bolnavii au fost tratati la Institutul Matei Bals si nu s-a inregistrat niciun decesGravitatea infectiilor cu Covid2019 este cam aceeasi ca gravitatea unei gripe -Interviu cu cercetatorul Mihai NeteaTe-ai intors in Romania dintr-o zona afectata de coronavirus sau urmeaza sa revii in tara? Ghidul complet cu pasii pe care trebuie sa ii urmezi.

Surse: O romanca din Gorj, iubita italianului infectat cu coronavirus, ar fi fost testata pozitiv

Au aparut noi informatii in cazului italianului care a fost depistat pozitiv cu coronavirus de autoritatile din Italia dupa ce a fost in Romania.

Au aparut zvonuri ca autoritatile romane ascund cazuri de coronavirus pentru a nu panica populatia. Cum raspunde Raed Arafat

Seful DSU, Raed Arafat, a afirmat, marti, la Sinteza zilei, ca este exclus ca autoritatile romane sa ascunda eventuale cazuri de coronavirus pentru a nu panica populatia.

Decizie socanta in cazul celor 139 de romani veniti din Italia, care ar putea fi infectati cu coronavirus. ii credem pe cuvant

Criza virusului coronavirus, cel putin la nivel european, a intrat inr-o nou faza. in acest moment in Italia au fost declarate oficial 140 de cazuri de infectie si 4 morti. Autoritatile romane anunta pe canalele oficiale avertizarea ca flagelul provocat decoronavirus va ajunge si in Romania. Problema este ca s-ar putea sa fiajuns deja. Decizie .

Vesti proaste pentru pensionarii din Romania. Raportul care ii va afecta pentru urmatorii ani

Comisia Europeana, in raportul de tara 2020, arata ca Romania nu a inregistrat progrese intr-o serie de domenii, printre care implementarea unui cadrului fiscal national, asigurarea sustenabilitatii sistemului public de pensii sau imbunatatirea guvernantei corporative a intreprinderilor de stat. Vesti proaste pentru pensionarii din Romania Mai mult, alte domenii in care nu s-au inregistrat progrese .

Andra, mesaj pentru romanii din Italia. Concerte anulate: Trebuie sa ne gandim la sanatate!

Andra a trasnmis un mesaj pe contul de Instagram pentru romanii din Italia. Artista a fost nevoita sa-si anuleze concertul din Padova din cauza amenintarii coronavirusului, care a pus stapanire pe Italia. Andra, mesaj pentru romanii din Italia Andra a postat un amplu mesaj pe contul de socializare in care spune ca este cu gandul .

Mesajul unui roman pentru conationalii din Italia: Ramaneti acolo! Daca ajunge coronavirusul in Romania, va fi dezastru!

Un roman transmite un avertisment conationalilor sai din Italia care ar putea lua decizia sa se intoarca in tara de teama coronavirului.

Lucian Bode: Termenul de achizitionare a celor 35 de termo-scannere pentru aeroporturile din Romania este 26 februarie (VIDEO)

Termenul pentru achizitionarea celor 35 de termo-scannere pentru aeroporturile din Romania, cinci pentru Otopeni si cate doua pentru celelalte, este 26 februarie, a anuntat Lucian Bode, ministrul Transporturilor,.

ştiri de la Antena3

actualitate, 05:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2115 seconds )