Libnet.ro
UNICEF

12:15

Rezultatul discutiilor de la sediul PSD cu liderii din teritoriu: Fiecare organizatie va suporta cheltuielile de campanie locala, target de prezenta ca la alegerile parlamentare (surse)

Hotnews Hotnews,
 Rezultatul discutiilor de la sediul PSD cu liderii din teritoriu: Fiecare organizatie va suporta cheltuielile de campanie locala, target de prezenta ca la alegerile parlamentare (surse)

Majoritatea liderilor PSD convocati in ultimele doua zile la sediul partidului din Kiseleff au afirmat ca referendumul pentru familia traditionala, pe care Liviu Dragnea vrea sa il convoace in 7 octombrie, nu reprezinta interes in teritoriu si oamenii vor fi greu de convins de utilitatea lui, au declarat pentru HotNews. ro surse social-democrate. continuă pe Hotnews

Referendumul pentru familia traditionala: Fiecare organizatie PSD va suporta cheltuielile de campanie locala, target de prezenta ca la alegerile parlamentare (surse)

Majoritatea liderilor PSD convocati in ultimele doua zile la sediul partidului din Kiseleff au afirmat ca referendumul pentru familia traditionala, pe care Liviu Dragnea vrea sa il convoace in 7 octombrie, nu reprezinta interes in teritoriu si oamenii vor fi greu de convins de utilitatea lui, au declarat pentru HotNews. ro surse social-democrate.

Sedinta tensionata la grupul PSD din Camera Deputatilor. Data sedintei Comitetului Executiv incerta. Dragnea cheama liderii din teritoriu la partid

Surse social-democrate au declarat pentru HotNews. ro ca parlamentarii PSD au cerut marti explicatii privind tensiunile din partid si au solicitat transarea discutiilor in Comitetului Executiv. De partea cealata, Liviu Dragnea incearca sa amane sedinta CEX astfel incat sa poata discuta cu toti liderii din teritoriu. De altfel, Marian Neacsu, mana dreapta a liderului PSD a anuntat ca presedintii organizatiilor judetene sunt invitati incepand de miercuri in Kiseleff. Cum s-au impartit taberele in PSD. Conflictul intern poate arunca majoritatea parlamentara in aer.

Mesajul opozitiei din PSD catre liderii din teritoriu: Imaginea lui Dragnea e toxica, trebuie un pas n spate / El ar putea nsa sa desemneze un interimar, printre variante fiind Neacsu si Dancila (surse)

Tabara nemultumitilor din PSD incearca sa-i convinga pe liderii din teritoriu ca Liviu Dragnea trebuie sa faca un pas inapoi, in conditiile in care imaginea sa a devenit toxica pentru partid, propunand ca alternativa o conducere colectiva coagulata in jurului unui om propus sau ales de Dragnea, printre variantele vehiculate fiind Marian Neacsu sau chiar actualul premier, Viorica Dancila, au declarat pentru HotNews. ro surse social-democrate.

UPDATE Tudorel Toader a ajuns la sediul PSD, unde se afla Liviu Dragnea / Au ajuns si Viorica Dancila, Eugen Teodorovici si Carmen Dan

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a ajuns joi la sediul PSD din Kiseleff, unde se afla presedintele PSD Liviu Dragnea, dar si fostul ministru al Justitiei Florin Iordache. De asemenea, la sediul partidului tocmai au ajuns premierul Viorcia Dancila, ministrul de interna Carmen Dan si ministrul de Finante, Eugen Teodorovici.

UPDATE ntlniri de ultima ora la sediul PSD, unde se afla Liviu Dragnea: Viorica Dancila, Carmen Dan, Eugen Teodorovici si Tudorel Toader au ajuns la partid

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a ajuns joi la sediul PSD din Kiseleff, unde se afla presedintele PSD Liviu Dragnea, dar si fostul ministru al Justitiei Florin Iordache. De asemenea, la sediul partidului au ajuns premierul Viorcia Dancila, ministrul de interna Carmen Dan si ministrul de Finante, Eugen Teodorovici.

Teodorovici despre subiectele discutate la sediul PSD: Au fost discutii strict pe partea de guvernare

Discutiile de joi de la sediul Partidului Social Democrat au fost legate strict de partea de guvernare, a declarat vineri ministrul Finantelor, Eugen Teodorovici, prezent la o conferinta pe teme medicale. Nu am.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 12:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,211 seconds )