Libnet.ro
UNICEF

06:45

REZULTATUL REFERENDUMULUI DIN 26 MAI LE-A DAT ARIPI Magistratii vor modificarea legilor justitiei si legilor penale

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
REZULTATUL REFERENDUMULUI DIN 26 MAI LE-A DAT ARIPI Magistratii vor modificarea legilor justitiei si legilor penale

Peste 1000 de judecatori si procurori sustin, cu titlu individual, Apelul adresat de Asociatia Forumul Judecatorilor din Romania, Asociatia Miscarea pentru Apararea Statutului Procurorilor si Asociatia Initiativa pentru Justitie puterii executive si puterii legislative sa promoveze/adopte un proiect de lege prin care sa modifice imediat legile justitiei in acord cu avizele Comisiei de la Venetia si Consiliilor Consultative ale Judecatorilor si Procurorilor Europeni si rapoartele Comisiei Europene si GRECO). continuă pe Ziarul Bursa

Numaratoarea voturilor din 26 mai arata ca PSD a pierdut in Moldova pentru prima data in ultimii 30 de ani. Care a fost diferenta fata de PNL si USR-PLUS

Desi calculele preliminare facute pe 26 mai, imediat dupa inchiderea urnelor, au dat PSD castigator in regiunea Moldovei, numaratoarea voturilor indica o realitate diferita.

IOHANNIS: Romanii au transmis un mesaj proeuropean in 26 mai

La alegerile din 26 mai romanii au transmis un mesaj clar proeuropean si au respins discursul antieuropean, a declarat, astazi, presedintele Klaus Iohannis, la Forumul International al Societatii Civile.

Nicolae Ratiu, despre alegerile din 26 mai: A fost nevoie de doua generatii pentru a scapa de vechea mentalitate

Nicolae Ratiu, fiul lui Ion Ratiu, politicianul desemnat de Corneliu Coposu sa candideze din partea PNT la alegerile din 1990, face o analiza a modului in care au votat romanii din anul 1990 si pana in prezent.

Noul sef al Camerei Deputatilor anunta ca PSD va face un proiect de modificare a Constitutiei, ca sa fie aplicat rezultatul referendumului pe justitie

Noul presedinte al Camerei Deputatilor, Marcel Ciolacu, a anuntat luni, la inceputul sedintei Biroului Permanent, ca urmeaza sa fie elaborat un proiect de revizuire a Constitutiei pentru punerea in aplicare a rezultatului referendumului pe justitie convocat de presedintele Iohannis in 26 mai, scrie Agerpres.

VICTOR PONTA: Vom merge la consultarile de la Cotroceni

PRO Romania va merge miercuri la consultarile initiate de presedintele Klaus Iohannis, pentru a decide cum se va pune in practica rezultatul referendumului din 26 mai, a anuntat, luni, presedintele partidului, Victor Ponta, care a adaugat ca este de acord cu implementarea deciziilor consultarii populare si doreste o revizuire mai larga a Constitutiei.

Ziua maniei jurnal de observator, alegeri 26 mai 2019 in strainatate

Am fost observator independent intr-o echipa de doua persoane la sectia de votare 134-Diaspora de la Ambasada Romaniei la Dublin, pe data de 26 mai, un post voluntar, acreditat de coalitia non-guvernamentala Fiecare Vot pentru platforma Vot Corect. Va relatez in cele ce urmeaza cum a fost tratata diaspora din Irlanda la Dublin, dupa 5 ani de la esecul de organizare a scrutinului din 2014.

CCR a stabilit pentru 12 iunie data validarii rezultatelor referendumului

Curtea Constitutionala a Romaniei a stabilit, marti, data de 12 iunie ca termen pentru validarea rezultatelor referendumului pentru Justitie din 26 mai, relateaza Agerpres.

CCR - 12 iunie data validarii rezultatelor referendumului

Curtea Constitutionala a Romaniei a stabilit, marti, data de 12 iunie ca termen pentru validarea rezultatelor referendumului pentru Justitie din 26 mai.

UPDATE Prima zi de consultari la Cotroceni pentru transpunerea referendumului in Constitutie. Orban: PNL sustine toate demersurile presedintelui

Presedintele Klaus Iohannis a inceput astazi consultarile cu partidele parlamentare pentru stabilirea directiilor de actiune necesare punerii in aplicare a referendumului national din 26 mai. PNL, care a intrat la ora 12. 00 la consultari, spune ca sustine toate demersurile sefului de stat pentru a transpune in Constitutie vointa exprimata de cetateni la referendum. La ora 14. 00 a intrat la consultari delegatia USR, urmand ca la 15. 00, delegatia UDMR sa intre la discutii cu seful statului.

Iohannis incepe astazi consultarile privind aplicarea referendumului

Presedintele Klaus Iohannis incepe marti consultarile cu partidele parlamentare pentru punerea in aplicare a referendumului pe justitie din 26 mai. Astazi merg la Cotroceni reprezentantii PNL, USR si UDMR.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 06:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2267 seconds )