Libnet.ro
UNICEF

15:16

Nicolae Ratiu, despre alegerile din 26 mai: A fost nevoie de doua generatii pentru a scapa de vechea mentalitate

Adevărul Adevărul,
Nicolae Ratiu, despre alegerile din 26 mai: A fost nevoie de doua generatii pentru a scapa de vechea mentalitate

Nicolae Ratiu, fiul lui Ion Ratiu, politicianul desemnat de Corneliu Coposu sa candideze din partea PNT la alegerile din 1990, face o analiza a modului in care au votat romanii din anul 1990 si pana in prezent. continuă pe Adevărul

REZULTATUL REFERENDUMULUI DIN 26 MAI LE-A DAT ARIPI Magistratii vor modificarea legilor justitiei si legilor penale

Peste 1000 de judecatori si procurori sustin, cu titlu individual, Apelul adresat de Asociatia Forumul Judecatorilor din Romania, Asociatia Miscarea pentru Apararea Statutului Procurorilor si Asociatia Initiativa pentru Justitie puterii executive si puterii legislative sa promoveze/adopte un proiect de lege prin care sa modifice imediat legile justitiei in acord cu avizele Comisiei de la Venetia si Consiliilor Consultative ale Judecatorilor si Procurorilor Europeni si rapoartele Comisiei Europene si GRECO).

IOHANNIS: Romanii au transmis un mesaj proeuropean in 26 mai

La alegerile din 26 mai romanii au transmis un mesaj clar proeuropean si au respins discursul antieuropean, a declarat, astazi, presedintele Klaus Iohannis, la Forumul International al Societatii Civile.

Numaratoarea voturilor din 26 mai arata ca PSD a pierdut in Moldova pentru prima data in ultimii 30 de ani. Care a fost diferenta fata de PNL si USR-PLUS

Desi calculele preliminare facute pe 26 mai, imediat dupa inchiderea urnelor, au dat PSD castigator in regiunea Moldovei, numaratoarea voturilor indica o realitate diferita.

Oficial! Cate mandate au obtinut partidele la alegerile europarlamentare. S-au impartit 33, dar la Parlamentul European pleaca, deocamdata, doar 32 de alesi romani

Dupa alegerile din 26 mai, au fost impartite 33 de mandate, insa la Parlamentul European vor pleca doar 32 de alesi romani. Si asta pentru ca al 33-lea mandat va fi luat in primire abia la iesirea Marii Britanii din UE. Potrivit datelor BEC, al 33-lea mandat i-a revenit PSD.

Experti: Consensul in Parlamentul European in ce priveste Moldova va fi mai complicat

Noua componenta a Parlamentului European, formata dupa alegerile din 26 mai, va avea un cuvant greu de spus asupra contributiilor oferite pentru statele din Parteneriatul Estic din care face parte si Republica Moldova.

Ziua maniei jurnal de observator, alegeri 26 mai 2019 in strainatate

Am fost observator independent intr-o echipa de doua persoane la sectia de votare 134-Diaspora de la Ambasada Romaniei la Dublin, pe data de 26 mai, un post voluntar, acreditat de coalitia non-guvernamentala Fiecare Vot pentru platforma Vot Corect. Va relatez in cele ce urmeaza cum a fost tratata diaspora din Irlanda la Dublin, dupa 5 ani de la esecul de organizare a scrutinului din 2014.

MAI, dupa ce ucigasul politistului din Timis a fost prins: Nu poate sterge durerea imensa provocata de pierderea colegului

Ministerul Afacerilor Interne a transmis un mesaj dupa ce criminalul politistului din Timis a fost prins. Prinderea lui nu poate sterge durerea imensa provocata de pierderea colegului nostru, Cristian.

Cine este Mirela Calugareanu, noul presedinte ANAF: Functionar de cariera, a mai fost seful Fiscului

Mirela Calugareanu a fost numita luni de Viorica Dancila in functia de presedinte al Agentiei Nationale de Administrare Fiscala ANAF), in locul Mihaelei Triculescu, schimbata imediat dupa demisia lui Darius Valcov. Mirela Calugareanu a mai fost sef al Fiscului, incepand din iulie 2017, fiind numita atunci de fostul premier Mihai Tudose, pana in martie 2018 cand a fost inlocuita cu Ionut Misa in urma unei decizii semnate de Viorica Dancila.

IGPR, anunt despre criminalul din Timis

Asupra politistului ucis in misiune in judetul Timis, duminica, au fost trase trei focuri de arma, atacatorul, care nu a fost prins, fiind in continuare inarmat, a anuntat adjunctul inspectorului general al.

Guvernul Chinei despre evenimentele din Piata Tiananmen din 1989: O turbulenta politica

Guvernul chinez a precizat ca evenimentele din 1989 din Piata Tiananmen, in urma carora sute de persoane au murit, nu a fost o greseala, ci o politica corecta, relateaza Deutsche Welle. Acel incident a.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 15:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2328 seconds )