Libnet.ro
UNICEF

07:45

RIA Novosti: Flota rusa de la Marea Neagra va primi 11 nave militare suplimentare

România Liberă România Liberă,
RIA Novosti: Flota rusa de la Marea Neagra va primi 11 nave militare suplimentare

Flota rusa de la Marea Neagra va primi cel putin 11 nave militare suplimentare, inclusiv doua fregate si doua submarine, inainte de sfarsitul acestui an, anunta comandantul Flotei, citat de RIA Novosti, relateaza Mediafax. continuă pe România Liberă

Flota rusa de la Marea Neagra va mai primi cel putin 11 nave suplimentare

Flota rusa de la Marea Neagra va primi cel putin 11 nave militare suplimentare, inclusiv doua fregate si doua submarine, inainte de sfarsitul acestui an, anunta comandantul Flotei, amiralul Viktor Sirkov,.

Turcia, Crimeea rusa si Marea Neagra

Cum arata acest capat de Europa astazi? intalnire de gradul III la Minsk intre Vladimir Putin si Petru Porosenko! Rezultatul 0-0. in schimb, la Sofia, ministrul de Externe Lavrov bate cu pumnul in masa bulgarilor pentru avansarea proiectului South Stream. Armata ucraineana continua luptele cu insurgentii cu rezultate modeste.

Ria Novosti: Fost analist CIA propune un plan de acaparare a Siriei

Administratia de la Washington ar trebui sa formeze o noua armata siriana pentru a lupta atat impotriva Statului Islamic dar si impotriva lui Bashar al-Assad, astfel permitand SUA sa incheie razboiul sirian in termenii sai proprii, este de parere Kenneth M. Pollack, un fost analist CIA si Membru Senior al Centrului pe Politica din Orientul Mijlociu al Institutului Brookings, transmite Ria Novosti.

VIDEO Salvamarii sunt in greva japoneza la Eforie, unde isi risca viata pe gratis. Capcanele din Marea Neagra fac o noua victima

Marea a fost agitata de valuri uriase, care se pot transforma in capcane mortale, chiar si pentru inotatorii experimentati.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 07:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2054 seconds )