Libnet.ro
UNICEF

00:07

Rihanna isi vinde cel mai bine muzica fara haine

Antena3 Antena3,
Rihanna isi vinde cel mai bine muzica fara haine

Nu degeaba parfumul ei se cheama Nude. Rihanna este din nou topless, de aceasta data pe coperta celui. continuă pe Antena3

Dacia, pentru al treilea an consecutiv cel mai mare exportator al Romaniei

Dacia isi pastreaza pentru al treilea an consecutiv locul de cel mai mare exportator al Romaniei, in conditiile in care 90% din productia de masini merge peste hotare. De asemenea, Dacia este si cel mai.

Cum ne imprumutam: in lei la dobanzi de 10% sau in euro la 5%? Valentin Lazea, economist sef al BNR: E nevoie de o atitudine antifragilizanta, asa ca e mai bine in lei. Nici bancile comerciale, nici BNR nu au facut educatie financiara

De ce e mai bine sa se imprumute lumea in lei la 10% decat in euro la 5%? O sa fac trimitere la cea mai recenta carte a lui Nassim Taleb, Antifragility, care spune cam asa: in viata, oamenii pot lua decizii care sa le asigure un castig bun acum dar arunca riscurile mari in viitor si care prin urmare ne fragilizeaza pozitia noua ca indivizi, sau pot lua decizii care ii pot fragiliza acum, dar le asigura un castig viitor. Prima situatie este atunci cand ne imprumutam in euro. Ne luam tot castigul acum, dar avem tot riscul valutar in viitor. Nu ni se poate intampla decat rau. Situatia antifragila este cand ma imprumut acum la 10% la lei, asigurandu-ma si de o eventuala depreciere a leului, iar tot ce se poate intampla in viitor este in favoarea mea, a declarat Valentin Lazea, economistul sef al BNR la o conferinta organizata luni de revista Finantistii.

O femeie s-a plans premierului ca fiica ei ar fi fost rapita in Anglia de mai bine de 20 de ani

O femeie care a participat astazi la dezvelirea drapelului din fata Guvernului Romaniei s-a plans premierului Victor Ponta ca fiica ei ar fi fost rapita in Anglia de mai bine de 20 de ani. Cu lacrimi in ochi, ea.

Antonescu, despre alegerile parlamentare: Cred ca este cel mai important vot din ultimii 20 de ani.

Copresedintele USL, Crin Antonescu, a declarat, luni, ca votul pe care romanii il vor da pe 9 decembrie la alegerile parlamentare este cel mai important din ultimii 20 de ani. Ceea ce vreau sa transmit tuturor candidatilor, echipelor de campanie, militantilor, este sa constientizeze ca aici ca si in sport niciun meci nu e dinainte jucat . Ultima saptamana de campanie trebuie sa fie saptamana eforturilor maxime, a precizat liderul liberal. Celor care cred ca USL este solutia, este .

Cum s-a transformat oglinda in cel mai mare dusman al ei. Se pozase asa pentru iubit, dar au vazut-o toti prietenii

Cum poate sa fie oglinda cel mai mare dusman al unei femei? Aceasta tanara voia sa fie sexy si sa ii arate iubitului ei ce il asteapta atunci cand se vor intalni, insa reflexia ei intr-o oglinda le-a.

Oficial: Germania are cel mai mult de castigat dintr-o Europa unita

Germania are cel mai mult de castigat de pe urma unei Europe unite, a declarat ministrul de Finante, Wolfgang Schaeuble, in contextul unui vot in legislativul german pentru aprobarea unei noi ajustari la pachetul.

Scurtmetrajul Superman, Spiderman sau Batman, cel mai bun scurtmetraj la gala Academiei Europene de Film

Scurtmetrajul Superman, Spiderman sau Batman, in regia lui Tudor Giurgiu, a primit premiul pentru cel mai bun scurtmetraj la gala Academiei Europene de Film, care a avut loc, aseara, la Valletta.

Superman, Spiderman sau Batman de Tudor Giurgiu, cel mai bun scurtmetraj la gala Academiei de Film Europene

Pelicula Superman, Spiderman sau Batman al lui Tudor Giurgiu a primit premiul pentru cel mai bun scurtmetraj, la gala Academiei de Film Europene EFA) desfasurata la Malta. Filmul surprinde povestea unui.

VIDEO Superman, Spiderman sau Batman, de Tudor Giurgiu - cel mai bun scurtmetraj la Premiile Academiei de Film Europene

Superman, Spiderman sau Batman, regizat de Tudor Giurgiu, a primit premiul pentru cel mai bun scurtmetraj, sambata seara, la gala Academiei de Film Europene EFA), organizata in Valletta, Malta, potrivit site-ului oficial al evenimentului citat de Mediafax.

Breaking News: Tudor Giurgiu - cel mai bun scurtmetraj al anului. ...

- corespondeta din La Valletta, Malta Romanul Tudor Giurgiu a castigat premiul pentru cel mai bun film de scurt metraj al anului 2012 cu pelicula Superman, Spiderman sau Batman, impunandu-se in fata celorlalte 13 filme concurente. Premiul i-a fost decernat de rusul Grigory Dobrygin in cadrul galei Premiilor Academiei Europene de Film care are loc in La Valletta, Malta. In discursul de acceptare al premiului Giurgiu a spus ca se bucura pentru premiul primit, insa si-ar dori ca .

ştiri de la Antena3

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2423 seconds )