Libnet.ro
UNICEF

08:45

Dacia, pentru al treilea an consecutiv cel mai mare exportator al Romaniei

B1 B1,
Dacia, pentru al treilea an consecutiv cel mai mare exportator al Romaniei

Dacia isi pastreaza pentru al treilea an consecutiv locul de cel mai mare exportator al Romaniei, in conditiile in care 90% din productia de masini merge peste hotare. De asemenea, Dacia este si cel mai. continuă pe B1

Cel mai mare drapel din tara, arborat la Slatina, pe Dealul Gradiste

Cel mai mare drapel din tara, de 391 de metri patrati, a fost amplasat la Slatina pe Dealul Gradiste unde va ramane arborat permanent, scrie Agerpres. Tricolorul, inaltat pe un suport de peste 45 de metri,.

Olt: La Slatina a fost amplasat cel mai mare Drapel din Romania.

Cel mai mare Drapel din tara, de 391 de metri patrati, a fost amplasat la Slatina pe Dealul Gradiste unde va ramane arborat permanent, potrivit Agerpres. Tricolorul, inaltat pe un suport de peste 45 de metri, poate fi observat atat in cursul zilei cat si noaptea datorita unei instalatii de iluminat arhitectural. Drapelul va fi arborat oficial sambata dimineata, de Ziua Nationala a Romaniei, dupa ce va fi sfintit de un sobor de preoti. Constructia ansamblului de sustinere a steagului de .

Fenomenul care i-a ingrozit pe italieni. Cea mai mare fabrica de otel din Europa, lovita in plin

Cel putin 38 de oameni au fost raniti, dupa ce o tornada a lovit din plin cea mai mare fabrica de otel din Europa, situata in sudul Italiei. Echipajele de interventie vor relua, astazi, cautarile unei alte p.

Breaking News: Tudor Giurgiu - cel mai bun scurtmetraj al anului. ...

- corespondeta din La Valletta, Malta Romanul Tudor Giurgiu a castigat premiul pentru cel mai bun film de scurt metraj al anului 2012 cu pelicula Superman, Spiderman sau Batman, impunandu-se in fata celorlalte 13 filme concurente. Premiul i-a fost decernat de rusul Grigory Dobrygin in cadrul galei Premiilor Academiei Europene de Film care are loc in La Valletta, Malta. In discursul de acceptare al premiului Giurgiu a spus ca se bucura pentru premiul primit, insa si-ar dori ca .

Oficial: Germania are cel mai mult de castigat dintr-o Europa unita

Germania are cel mai mult de castigat de pe urma unei Europe unite, a declarat ministrul de Finante, Wolfgang Schaeuble, in contextul unui vot in legislativul german pentru aprobarea unei noi ajustari la pachetul.

Scurtmetrajul Superman, Spiderman sau Batman, cel mai bun scurtmetraj la gala Academiei Europene de Film

Scurtmetrajul Superman, Spiderman sau Batman, in regia lui Tudor Giurgiu, a primit premiul pentru cel mai bun scurtmetraj la gala Academiei Europene de Film, care a avut loc, aseara, la Valletta.

Superman, Spiderman sau Batman de Tudor Giurgiu, cel mai bun scurtmetraj la gala Academiei de Film Europene

Pelicula Superman, Spiderman sau Batman al lui Tudor Giurgiu a primit premiul pentru cel mai bun scurtmetraj, la gala Academiei de Film Europene EFA) desfasurata la Malta. Filmul surprinde povestea unui.

VIDEO Superman, Spiderman sau Batman, de Tudor Giurgiu - cel mai bun scurtmetraj la Premiile Academiei de Film Europene

Superman, Spiderman sau Batman, regizat de Tudor Giurgiu, a primit premiul pentru cel mai bun scurtmetraj, sambata seara, la gala Academiei de Film Europene EFA), organizata in Valletta, Malta, potrivit site-ului oficial al evenimentului citat de Mediafax.

Monstrul descoperit de astronomi. Cea mai mare gaura neagra observata vreodata

Cea mai mare gaura neagra ce a fost observata vreodata, un veritabil monstru cu o masa de 17 miliarde de ori mai mare decat cea a Soarelui, care se afla in centrul unei galaxii indepartate, a fost.

Vezi aici cum arata cel mai lung animal din lume

Lineus longissimus, supranumit viermele siret, este cel mai lung animal din lume. Potrivit lui Peter Holland, autorul cartii The Animal Kingdom: A Very Short Introduction, aceasta specie nu numai ca depaseste 30.

ştiri din Auto

ştiri de la B1

actualitate, 08:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2401 seconds )