Libnet.ro
UNICEF

01:05

Rihanna le multumeste fanilor pentru sustinere prin intermediul documentarului Half Of Me!

Devorator Monden Devorator Monden,
Rihanna le multumeste fanilor pentru sustinere prin intermediul documentarului Half Of Me!

Desi artista este foarte ocupata in momentul de fata cu turneul de promovare al albumului Unapologetic si cu lucrul la viitorul sau material de studio, Rihanna nu a uitat insa de fanii sai realizand un scurt documentar, intitulat Half Of Me, prin intermediul carora le multumeste acestora pentru iubirea si sprijinul acordat. Documentarul a fost . continuă pe Devorator Monden

J. Cole si TLC transmit un puternic mesaj prin intermediul clipului piesei Crooked Smile!

Clipul, care dureaza putin peste cinci minute si jumatate, a fost inspirat de povestea Aiyanei Stanley-Jones, o fetita de sapte ani din Detroit care a fost ucisa in 2010 intr-un raid de droguri. In cadrul clipului, J. Cole joaca rolul fratelui mai mare al fetitei. Parintii acestuia si surioara sa il viziteaza pentru a serba .

CNA a retras licenta pentru difuzare prin cablu a postului Nasul TV, licenta pe care postul nu o folosea

CNA a decis, marti, sa retraga licenta pentru difuzare prin cablu a serviciului de programe Nasul TV, in conditiile in care termenul licentei audiovizuale a expirat pe 8 mai, iar societatea detinatoare nu a solicitat prelungirea acesteia, potrivit Mediafax. Socitetatea Firebreaking News SRL a solicitat aceasta licenta in mai anul trecut, dar nu a folosit-o niciodata, postul emitand de la inceput in baza unei licente audiovizuale prin satelit.

CNA a retras licenta pentru difuzare prin cablu a postului Nasul TV.

Consiliul National al Audiovizualului a decis, in sedinta de marti, retragerea licentei pentru difuzare prin cablu a serviciului de programe Nasul TV, avand in vedere ca termenul licentei audiovizuale a expirat pe data de 8 mai 2013, iar societatea nu a solicitat prelungirea acesteia, informeaza Mediafax. Consiliul National al Audiovizualului CNA) a analizat, in sedinta de marti, situatia licentei pentru redifuzare prin cablu a postului Nasul TV, care a fost adornata de Consiliu in data de 8 .

ştiri de la Devorator Monden

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2464 seconds )