Libnet.ro
UNICEF

20:15

Rihanna si Taylor Swift au doborat noi recorduri! Vezi aici cu ce performante se mandresc artistele!

Devorator Monden Devorator Monden,
Rihanna si Taylor Swift au doborat noi recorduri! Vezi aici cu ce performante se mandresc artistele!

Bucurie mare pentru cele doua dive! Taylor Swift si Rihanna au intrat in cartea recordurilor gratie albumelor si single-urilor lansat in ultimii ani care au dominat topurile si au strans fanii cu miile la concertele celor doua artiste. Taylor Swift se poate lauda de doua ori mai mult deoarece cantareata a intrat nu cu unul, . continuă pe Devorator Monden

Nebunia transferurilor s-a incheiat. S-au cheltuit sume fabuloase, s-au stabilit noi recorduri

Perioada de transferuri recent incheiata poate intra in instoria fotbalului, cel putin la capitolul legat de finante. in aceasta vara au fost stabilite noi recorduri in materie de sume cheltuite pe fotbalisti,.

Nominalizari Q Awards 2013. Vezi aici ce artisti au sanse sa castige un trofeu!

Q Awards este o gala muzicala anuala organizata de catre revista de muzica Q care apare lunar in Marea Britanie. Anul acesta cea de-a 15-a editie a galei va avea loc pe 21 octombrie in Londra, acum putin timp fiind dezvaluita si lista artistilor nominalizati. Veteranul David Bowie conduce topul cu sase nominalizari, urmat fiind .

Olly Murs a lansat o noua versiune a single-ului Dear Darlin! Vezi aici cu cine colaboreaza!

Tanarul artist britanic a lansat de curand un nou single, Right Place Right Time, pentru care a filmat si un clip, dar Olly a revenit in atentia noastra cu o noua versiune a single-ului Dear Darlin, piesa lansata anul acesta in mai. Pentru aceasta versiune, cantaretul a cooptat-o pe Alizee, cantareata de origine franceza. Olly .

ştiri de la Devorator Monden

actualitate, 20:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2224 seconds )