Libnet.ro
UNICEF

01:05

Rimaru din trupa R.A.C.L.A, acuzat de hartuire sexuala de mai multe femei

Antena3 Antena3,
Rimaru din trupa R.A.C.L.A, acuzat de hartuire sexuala de mai multe femei

Calin Ionescu, cunoscut drept Rimaru de la R. , este acuzat de mai multe femei de hartuire si agresiune, prin intermediul campaniei online Metoo, declansata in mediul online de. continuă pe Antena3

Cum raspunde Rimaru din trupa R.A.C.L.A acuzatiilor de hartuire sexuala

Ca urmare a acuzatiilor de hartuire sexuala si agresiune care i-au fost aduse, Rimaru Calin Ionescu), publicitar si membru al trupei hip-hop R. , si-a exprimat punctul de vedere. Drept la.

UPDATE Campania metoo in Romania: Rimaru de la trupa de hip-hop RACLA, Group Creative Director al agentiei de publicitate Centrade - Cheil, acuzat de hartuire sexuala / Calin Ionescu: Contest cu tarie orice acuzatie de hartuire sexuala

Calin Ionescu, Group Creative Director al grupului de publicitate Centrade - Cheil, mai cunoscut sub numele de scena RIMARU de la trupa de hip-hop RACLA, este acuzat de multe femei ca le-ar fi hartuit sexual si amenintat, in calitatea lui de senior in agentia de publicitate. UPDATE In cursul serii de miercuri, Calin Ionescu a publicat pe pagina lui de Facebook un drept la replica, in care isi cere scuze daca a jignit pe cineva, dar contesta cu tarie orice acuzatie de hartuire sexuala.

Rimaru din trupa hip-hop R.A.C.L.A., acuzat de hartuire de numeroase femei: M-a intrebat cum imi permit sa nu ii raspund pe Facebook si m-a scuipat

Calin Ionescu, cunoscut drept Rimaru de la R. , este acuzat de mai multe femei de hartuire si agresiune prin intermediul campaniei online Metoo, declansata in mediul online de scandalul sexual de la Hollywood.

MeToo - Rimaru din trupa hip-hop R.A.C.L.A., acuzat de hartuire de numeroase femei

Scandalul sexual de la Hollywood, in care celebrul producator Harvey Weinstein a fost acuzat de zeci de actrite de hartuire si viol, a declansat in mediul online din toata lumea fenomenul metoo Si.

Campania metoo in Romania: Rimaru de la trupa de hip-hop RACLA, seful de creatie al agentiei de publicitate Centrade - Cheil, acuzat de hartuire sexuala

Seful creatiei din grupul de publicitate Centrade - Cheil, Calin Ionescu, mai cunoscut sub numele de scena RIMARU de la trupa de hip-hop RACLA, este acuzat de multe femei ca le-ar fi hartuit sexual si amenintat, in calitatea lui de senior in agentia de publiictate.

Campania metoo in Romania: Rimaru de la trupa de hip-hop RACLA, Group Creative Director al agentiei de publicitate Centrade - Cheil, acuzat de hartuire sexuala

Calin Ionescu, Group Creative Director al grupului de publicitate Centrade - Cheil, mai cunoscut sub numele de scena RIMARU de la trupa de hip-hop RACLA, este acuzat de multe femei ca le-ar fi hartuit sexual si amenintat, in calitatea lui de senior in agentia de publicitate.

Seful studiourilor Amazon, acuzat de hartuire sexuala, a demisionat din functie

Seful diviziei consacrate filmelor si serialelor din cadrul Amazon Studios, Roy Price, a demisionat din functie, dupa ce a fost acuzat ca a hartuit sexual o producatoare si ca a ignorat faptul ca o actrita i-a marturisit in mai multe randuri ca a fost agresata sexual de Harvey Weinstein.

Dan Negru sare in apararea lui Harvey Weinstein, producatorul acuzat de hartuire sexuala. Prezentatorul, despre una dintre actritele abuzate: E o petarda (FOTO)

Unul dintre cei mai renumiti prezentatori din Romania a luat atitudine cu privire la acuzatiile de hartuire sexuala primite de producatorul Harvey Weinstein. Dan Negru, pentru ca despre el este vorba,.

Harvey Weinstein a fost expulzat de catre comisia pentru Oscar din cauza acuzatiilor de hartuire sexuala

Organizatia din spatele premiilor Oscar a votat sa-l expulzeze pe Harvey Weinstein in urma numeroaselor acuzatii de hartuire sexuala indreptate catre producatorul de film, relateaza BBC.

Cum raspunde Rimaru acuzatiilor de hartuire sexuala din mediul online

Ca urmare a acuzatiilor de hartuire sexuala si agresiune care i-au fost aduse in ultimele ore, Rimaru Calin Ionescu), publicitar si membru al trupei hip-hop R. , si-a exprimat punctul de vedere.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2318 seconds )