Libnet.ro
UNICEF

12:00

De ce risca distribuitorii de energie din Bulgaria sa intre in faliment.

România Liberă România Liberă,
De ce risca distribuitorii de energie din Bulgaria sa intre in faliment.

Cei trei distribuitori de energie din Bulgaria, CEZ, EVN si Energo Pro, risca falimentul, din cauza scaderii preturilor electricitatii din martie 2013, a noilor reguli privind achizitia de energie regenerabila si a piedicilor de rambursare a cheltuielilor impuse de Comisia de Stat pentru Energie, informeaza Mediafax. Confederatia Sindicatelor Independente din Bulgaria CITUB) a avertizat ca posibilele concedieri in sectorul minier, provocate de achizitia prioritara a energiei regenerabile, ar . continuă pe România Liberă

Distribuitorii de energie din Bulgaria risca falimentul din cauza scaderii preturilor electricitatii

Cei trei distribuitori de energie din Bulgaria, CEZ, EVN si Energo Pro, risca falimentul, din cauza scaderii preturilor electricitatii din martie 2013 si a noilor reguli privind achizitia de energie.

Cei trei distribuitori de energie din Bulgaria ar putea intra in faliment

Distribuitori de energie din Bulgaria, CEZ, EVN si Energo Pro, risca sa dea faliment, din cauza scaderii preturilor electricitatii din luna martie, a noilor reguli privind achizitia de energie regenerabila si a piedicilor de rambursare a cheltuielilor impuse de Comisia de Stat pentru Energie, potrivit presei bulgare.

Statiunea Albena din Bulgaria dispune de prima biblioteca de pe plaja din Europa

Prima biblioteca pe plaja din Uniunea Europeana a fost inaugurata in statiunea Albena din Bulgaria, turistii avand la dispozitie peste 3. 000 de volume din care sa aleaga cartile pe care vor sa le citeasca in timp ce se bronzeaza, informeaza.

Victor Ponta, despre interceptarea cartelelor telefonice pre-platite: Este o decizie CSAT luata in august anul trecut, dupa atentatul din Bulgaria

Victor Ponta a declarat joi, referitor la propunerea PSD pentru o initiativa legslativa care sa permita interceptarea cartelelor telefonice pre-platite, anuntata intr-un interviu HotNews. ro de Sebastian Ghita, ca exista o decizie luata de Consilul de Securitate si Aparare a Tarii in luna august 2012, in urma atentatului din Bulgaria.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2331 seconds )