Libnet.ro
UNICEF

06:45

Statiunea Albena din Bulgaria dispune de prima biblioteca de pe plaja din Europa

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Statiunea Albena din Bulgaria dispune de prima biblioteca de pe plaja din Europa

Prima biblioteca pe plaja din Uniunea Europeana a fost inaugurata in statiunea Albena din Bulgaria, turistii avand la dispozitie peste 3. 000 de volume din care sa aleaga cartile pe care vor sa le citeasca in timp ce se bronzeaza, informeaza. continuă pe Wall-Street Ro

Prima biblioteca pe plaja din Europa, in statiunea Albena din Bulgaria

Pe malul Marii Negre, in statiunea Albena din Bulgaria, a fost inaugurata prima biblioteca pe plaja din Uniunea Europeana. Turistii pot gasi in rafturile bibliotecii peste 3000 de volume in limbi precum: engleza, franceza, germana, rusa, romana si bulgara.

Bulgaria se poate mandri cu prima biblioteca pe plaja din Europa, in statiunea Albena

Prima biblioteca pe plaja din Uniunea Europeana a fost inaugurata in statiunea Albena din Bulgaria, turistii avand la dispozitie peste 3. 000 de volume din care sa aleaga cartile pe care vor sa le citeasca.

Unde se afla prima biblioteca pe plaja din Uniunea Europeana (FOTO)

Prima biblioteca pe plaja din Uniunea Europeana a fost inaugurata si va pune la dispozitia turistilor circa 3. 000 de volume, pentru ca acestia sa se poata delecta in timp ce stau la soare, potrivit.

Cei trei distribuitori de energie din Bulgaria ar putea intra in faliment

Distribuitori de energie din Bulgaria, CEZ, EVN si Energo Pro, risca sa dea faliment, din cauza scaderii preturilor electricitatii din luna martie, a noilor reguli privind achizitia de energie regenerabila si a piedicilor de rambursare a cheltuielilor impuse de Comisia de Stat pentru Energie, potrivit presei bulgare.

Distribuitorii de energie din Bulgaria risca falimentul din cauza scaderii preturilor electricitatii

Cei trei distribuitori de energie din Bulgaria, CEZ, EVN si Energo Pro, risca falimentul, din cauza scaderii preturilor electricitatii din martie 2013 si a noilor reguli privind achizitia de energie.

De ce risca distribuitorii de energie din Bulgaria sa intre in faliment.

Cei trei distribuitori de energie din Bulgaria, CEZ, EVN si Energo Pro, risca falimentul, din cauza scaderii preturilor electricitatii din martie 2013, a noilor reguli privind achizitia de energie regenerabila si a piedicilor de rambursare a cheltuielilor impuse de Comisia de Stat pentru Energie, informeaza Mediafax. Confederatia Sindicatelor Independente din Bulgaria CITUB) a avertizat ca posibilele concedieri in sectorul minier, provocate de achizitia prioritara a energiei regenerabile, ar .

Victor Ponta, despre interceptarea cartelelor telefonice pre-platite: Este o decizie CSAT luata in august anul trecut, dupa atentatul din Bulgaria

Victor Ponta a declarat joi, referitor la propunerea PSD pentru o initiativa legslativa care sa permita interceptarea cartelelor telefonice pre-platite, anuntata intr-un interviu HotNews. ro de Sebastian Ghita, ca exista o decizie luata de Consilul de Securitate si Aparare a Tarii in luna august 2012, in urma atentatului din Bulgaria.

Lucrari facute fara cap: O strada din Suceava asfaltata prima data in ultimii 20 de ani a fost gaurita dupa doar cateva zile pentru montarea conductelor de apa

Strazile proaspat asfaltate si sparte din nou la cateva zile pentru lucrari edilitare au devenit un lucru frecvent intalnit in localitatile din Romania. O astfel de lucrare fara cap este relalatata joi de catre publicatia locala Monitroul de Suceava ce prezinta cazul unei stradute de cartier care a fost reasfaltata dupa 20 de ani si, la doar cateva zile dupa, a fost sparta pentru a se instala conducte noi de apa. Autoritatile locale recunosc ca situatia nu este normala si explica de ce s-au facut fac lucrarile in contratimp: Lucrarile de schimbare a conductelor sunt departe de grafic. Programul de reparatii stradale nu putea sa astepte pana cand vor incepe lucrarile de schimbare a conductei peste tot.

actualitate, 06:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2077 seconds )