Libnet.ro
UNICEF

17:00

Riscam sa pierdem fonduri europene de peste 11 milioane euro pana la finele lunii iunie

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Riscam sa pierdem fonduri europene de peste 11 milioane euro pana la finele lunii iunie

Tara noastra nu a folosit nici un euro din cele 11,2 milioane de euro, bani alocati de Comisia Europeana pentru sustinerea sectoarelor laptelui si carnii, in contextul embargoului rus si al desfiintarii cotelor de lapte, declara Viorica Dancila, membra a Grupului Aliantei Progresiste a Socialistilor si Democratilor din Parlamentul European. continuă pe Ziarul Bursa

11 milioane euro furate in Japonia. 100 de suspecti, printre care si un roman

Presa nipona a dezvaluit un spectaculos jaf cu carduri bancare. La 15 martie, in 2 ore si jumatate, o banda de 100 raufacatori, foarte bine organizati, a retras 1,4 miliarde yeni 11 milioane euro) de la 1400 distribuitoare bancare raspandite in intreaga Japonie.

DNA: Vasile Ciurchea urmarit penal intr-un dosar cu un prejudiciu de peste 16 milioane euro

ACTUALIZARE 13:15 Vasile Ciurchea, urmarit penal pentru abuz in serviciu Fostul presedinte al Casei Nationale de Asigurari de Sanatate Vasile Ciurchea este urmarit penal de procurorii DNA pentru abuz in serviciu alaturi de alte persoane din conducerea CNAS, intr-un dosar in care s-a retinut un prejudiciu de peste 16 milioane de euro, potrivit unor surse din presa.

Brokeri Forex neautorizati: Prejudiciu de peste 2 milioane de euro realizat de acestia in urma actionarii pe platforme online fictive

Peste 50 de perchezitii au avut loc in Bucuresti si in 12 judete la persoane suspectate ca ar fi cauzat, prin inselaciune si desfasurarea fara autorizatie de oepratiuni pe piata de capital, prejudiciu de peste 2 milioane de euro. In acest urmeaza sa.

Palatul la care nu s-a mai batut un cui va fi renovat. Bijuteria arhitectonica din Baragan, restaurata cu 2 milioane euro

O bijuterie arhitectonica a Calarasiului, una dintre cele mai reprezentative cladiri, va intra intr-un amplu proces de renovare cu fonduri europene. Dupa ce in urma cu multi ani a fost modernizata partial, iar apoi a fost lasata de izbeliste, cladirea va fi salvata de la ruina.

Bosch va investi 40 milioane euro anul acesta si va angaja peste 500 de oameni in tara

Grupul german Bosch va investi 40 milioane euro in tara anul acesta, in special la fabricile din Blaj si Cluj, iar numarul angajatilor va creste cu peste 500, fata de nivelul de 3. 200 de la final de 2015. Grupul a avut afaceri de 272 milioane euro in tara anul trecut, iar numarul de angajati a crescut cu 30%, au spus sefii companiei, la conferinta anuala de presa.

Fostul sef al Cancelariei lui Tariceanu, urmarit penal in dosarul retrocedarilor. Prejudicii: peste 145 milioane de euro

Procurorii DNA Brasov au inceput urmarirea penala si a lui Dorin Marian, fostul sef al Cancelarie ex-premierului Calin Popescu Tariceanu, tot in dosarul retrocedarilor Truica- Printul Paul, cu prejudicii de peste 145 de milioane de euro.

Noua schema de ajutor de stat vizeaza proiectele de peste 2 milioane de euro

Noua schema de ajutor de stat la care lucreaza Ministerul Economiei impreuna cu Ministerul Finantelor Publice vizeaza proiecte care pornesc de la doua milioane de euro, suma mult mai mica decat plafonul din vechea schema, de 10 milioane de euro, a declarat astazi ministrul Finantelor Publice, Anca Dragu.

Noua schema de ajutor de stat, pe care o analizam, vizeaza proiectele de peste 2 milioane de euro

Noua schema de ajutor de stat la care lucreaza Ministerul Economiei impreuna cu Ministerul Finantelor Publice vizeaza proiecte care pornesc de la doua milioane de euro, suma semnificativ mai mica decat plafonul din vechea schema, de 10 milioane de euro, sustine ministrul Finantelor Publice, Anca Dragu, citata de Agerpres.

Mall-ul AFI Palace Cotroceni, venituri de peste 8 mil. euro in T1 din chirii: vanzarile retailerilor au depasit 55 mil. euro

AFI Europe Romania, unul dintre cei mai mari dezvoltatori de proiecte imobiliare la nivel local, a publicat rezultatele financiare obtinute in T1 2016, inregistrand un venit operational net NOI) de 10,8 milioane de euro din activele sale generatoare.

Continental investeste 12 milioane euro in extinderea fabricii de electronice din Timisoara

Grupul german Continental isi extinde iar activitatile din Romania printr-o investitie de 12 milioane euro in extinderea spatiului de lucru la de la fabrica de componente electronice din Timisoara. Fabrica isi mareste suprafata cu peste 7. 000 metri patrati, iar lucrarile vor fi gata pana la finalul acestui an, a anuntat Continental.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2186 seconds )