Libnet.ro
UNICEF

01:05

Riscurile relaxarii. Mai multe persoane s-au infectat in Germania dupa ce au mers la un restaurant

Adevărul Adevărul,
Riscurile relaxarii. Mai multe persoane s-au infectat in Germania dupa ce au mers la un restaurant

Oficiali din domeniul sanatatii din nord-vestul Germaniei continua sa investigheze un focar de coronavirus izbucnit la un restaurant din Saxonia Inferioara, in contextul in care numarul de persoane testate pozitiv continua sa creasca. continuă pe Adevărul

Explozie la Uzina Mecanica din Cugir, mai multe persoane au suferit arsuri

La Uzina Mecanica Cugir a avut loc, vineri, o explozie, cel putin trei angajati ai fabricii suferind arsuri, potrivit primelor informatii.

Un muncitor roman din Germania a murit, anunta MAE. El fusese testat negativ pentru coronavirus de doua ori, desi la abatorul din Birkenfield exista mai multe cazuri de COVID-19

Ministerul Afacerilor Externe MAE) a anuntat ca un cetatean roman, care lucra intr-un abator din Birkenfield, Germania, a murit. Desi acolo fusesera inregistrate mai multe cazuri de COVID-19, el fusese testat.

Avocatul Poporului: in ultimele zile au venit mai multe petitii la noi in legatura cu obligativitatea purtarii mastilor

Avocatul Poporului, Renate Weber, a declarat ca a primit mai multe petitii legate de obligativitatea purtarii mastii, instituita prin Legea privind starea de alerta si care trebuie purtata cel putin pana in 16 iunie.

Cresterea pensiilor: Finantele discuta mai multe scenarii. Ce variante ar putea fi prezentate Guvernului

Cresterea pensiilor la 1 septembrie nu poate fi scoasa din contextul tuturor cheltuielilor bugetare vitale pentru dezvoltarea economiei, a spus ministrul Florin Citu, sustinand ca se discuta mai multe scenarii de crestere a pensiilor.

Zboruri charter pentru mai multe state, pentru a scadea traficul la frontiere. Ce i-a transmis Marcel Vela unei femei care voia sa ajunga in Spania

Ministrul de Interne Marcel Vela a declarat joi seara ca a aprobat o solicitare de la Ministerul Afacerilor Externe referitoare la zboruri charter catre Austria, Belgia, Elvetia, Franta, Germania, Italia, Marea Britanie, Regatul Tarilor de Jos, Spania, SUA si Turcia, precum si din aceste tari spre Romania, explicand ca vor fi facute liste si ca operatiunile vor fi foarte bine organizate.

Brian May, chitaristul trupei Queen, a suferit un atac de cord. Medicii i-au implantat mai multe stenturi

Brian May, chitaristul trupei Queen,a fost transportat de urgenta la spital la inceputul lunii mai dupace a facut un preinfact. May, in varsta de 72 de ani,a dezvaluit printr-un.

Rusia e pe cale sa relaxeze restrictiile in mai multe regiuni. Vladimir Putin, la prima sa aparitie publica din ultimele saptamani

Presedintele Vladimir Putin a fost protagonistul unei aparitii rare pe perioada carantinei specifice crizei COVID-19, luni, dupa ce mai multi oficiali rusi au indicat ca situatia de moment a crizei.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2087 seconds )