Libnet.ro
UNICEF

10:45

RISE Project: Ce se ascunde in spatele celei mai mari afaceri cu paduri din Romania

Hotnews Hotnews,
 RISE Project: Ce se ascunde in spatele celei mai mari afaceri cu paduri din Romania

O suprafata de doua ori mai mare decit suprafata Bucurestiului, 43 de mii de hectare de padure din judetul Bacau, a fost promisa spre instrainare, anul trecut, printr-un precontract secret, unei controversate companii nemtesti care si-a anuntat saptamana aceasta insolventa in Germania. continuă pe Hotnews

RISE Project: Cei care au cumparat Bucurestiul

Cu ocazia zilei de 24 ianuarie, RISE Project prezinta o radiografie a firmei care tine captiv fostul hotel Concordia - cladirea istorica in care, exact acum 155 de ani, s-a hotarat alegerea lui Alexandru Ioan Cuza ca domnitor al Tarii Romanesti. Aceasta decizie politica a dus la unificarea Moldovei si a Tarii Romanesti si reprezinta actul de nastere a statului roman contemporan.

DNA cere pedepse mai mari pentru Dan Voiculescu in dosarul ICA

Directia Nationala Anticoruptie DNA) cere, in motivele prin care a formulat apel impotriva deciziei Tribunalului Bucuresti din dosarul ICA in care omul de afaceri Dan Voiculescu a fost condamnat la cinci ani de inchisoare, pedepse mai mari pentru toti cei inculpatii.

Apple va lansa doua telefoane iPhone cu ecrane mai mari - surse

Apple va lansa in acest an noi versiuni de iPhone cu ecrane mai mari, pentru a ramane competitiv pe o piata unde concurenta este acerba, scrie vineri Wall Street Journal, preluat de AFP.

Apple va lansa in 2014 doua iPhone-uri cu ecrane mai mari

Apple va lansa in acest an doua modele iPhone cu ecrane mai mari fata de cele actuale. Apple pregateste un model iPhone cu ecran cu diagonala mai mare de 4,5 inci si o alta varianta cu display mai mare de 5.

Apple ataca Samsung pe terenul adversarilor: telefoane mai mari din toamna

Apple va face doua telefoane cu ecrane mai mari decat pana acum, ca sa intre in competitie directa cu Samsung sau Sony si in zonele inaccesibile pana acum. Lansarea unor asemenea terminale va insemna schimbarea radicala a filosofiei companiei, care a tinut cu dintii de telefoanele mai mici.

Sibex a ratat la mustata topul primelor 10 cele mai mari piete europene pentru derivate pe indici in 2013

Romania a ocupat anul trecut locul 11 in clasamentul european al celor mai mari piete pentru derivate pe indici, potrivit unui raport al Federatiei Burselor din Europa FESE).

Bogdan Macovei e cotat cu cele mai mari sanse la Jocurile Olimpice de la Soci, din lotul Moldovei

Antrenorul lotului national olimpic de biatlon, Petru Bria, il coteaza cu cele mai mari sanse de reusita, printre sportivii lotului Moldovei la Olimpiada din Soci, pe Bogdan Macovei.

DNA cere pedepse mai mari pentru Dan Voiculescu

Directia NationalaAnticorputie cere pedepse mai mari pentru Dan Voiculescu, motivand ca cele primite sunt prea mici pentru infractiunile comise, relateazaB1 TV. Dan Voiculescu este acuzat ca a.

DNA cere pedepse mai mari pentru Dan Voiculescu, in dosarul privatizarii ICA.

Procurorii DNA au redactat motivarea apelului in dosarul in care Dan Voiculescu este acuzat de coruptie si cer pedepse cat mai ridicate pentru toti inculpatii din dosarul ICA, conform B1. Procurorii anticoruptie cer pedepse cat mai mari pentru Dan Voiculescu, pentru ca a determinat oameni cu inalte functii pe care i-a determinat sa comita infractiuni, din pozitia de lider de partid, si pentru ca prejudiciul este foarte mare. Citeste si: Dosarul ICA urmeaza sa ajunga la Curtea de .

Samsung promite dividende mai mari in 2014

Samsung Electronics Co Ltd, cel mai mare producator mondial de televizoare, smartphone-uri si chipuri de memorie, a anuntat vineri ca in acest an va acorda actionarilor o parte si mai mare din profit, chiar daca in trimestrul octombrie-decembrie 2013 profitul operational al Samsung a inregistrat prima scadere din ultimii doi ani, informeaza Reuters.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 10:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2377 seconds )