Libnet.ro
UNICEF

05:30

Sibex a ratat la mustata topul primelor 10 cele mai mari piete europene pentru derivate pe indici in 2013

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Sibex a ratat la mustata topul primelor 10 cele mai mari piete europene pentru derivate pe indici in 2013

Romania a ocupat anul trecut locul 11 in clasamentul european al celor mai mari piete pentru derivate pe indici, potrivit unui raport al Federatiei Burselor din Europa FESE). continuă pe Wall-Street Ro

Top cele mai slabe parole din 2013

Desi sunt convins ca vom mai vedea topuri pe 2013 pana la mijlocului lui 2014, probabil ca multi vreti sa stiti care sunt cele mai slabe parole. in fiecare an, cei de la SplashData isi fac un scop din a sintetiza toate parolele furate si ulterior publicate de diversi hackeri. Avand in vedere ca in 2013 nu am dus lipsa de astfel de activitati ilegale, pentru topul de mai sus despre cele mai slabe parole a existat material suficient. Creat [].

Cele mai bune si cele mai proaste sisteme de invatamant din lume.

Romania se afla pe un prea putin onorant loc 6 intr-un clasament al tarilor cu cele mai slabe rezultate scolare ale elevilor si cu cei mai nefericiti elevi, potrivit unui studiu comparativ realizat de buzzfeed. com. Comparatia se bazeaza pe un studiu efectuat de Organizatia pentru Cooperare si Dezvoltare Economica in 65 de tari. Gradul de fericire al elevilor este un indice care rezulta din gradul de acord sau dezacord cu afirmatia ma simt fericit la scoala. Scorurile la teste combina .

Faze Tari: Fosta gimnasta Floarea Leonida, codasa in topul prostituatelor; El este cel mai murdar om din lume! Nu s-a mai spalat de 60 de ani; Tranzactia ar putea fi legala, spun judecatorii. O adolescenta si-a vandut copilul pe Facebook

Care sunt cei mai potenti amanti din lume? Performanta lor sexuala este demna de invidiat! Cat rezista in pat! Potrivit unui studiu la care au participat barbati si femei din mai multe tari ale lumii. Top 10 cele mai bune farse publicitare de groaza. Pentru ca o campanie publicitara sa aiba succes, trebuie in primul rand sa creeze emotie potentialilor clienti, iar in 2013 reteta de succes pentru astfel de reclame au fost farsele video.

10 milioane de autovehicule. Grupul auto care a vandut cele mai multe masini in lume

Grupul nipon Toyota a vandut anul trecut aproape 10 milioane de autovehicule, cel mai mult la nivel global pentru al doilea an consecutiv. Acesta este urmat de General Motors SUA) si Volkswagen Germania), iar pentru acest an estimeaza cresterea.

Grupul Toyota a vandut anul trecut cele mai multe masini la nivel global, urmat de GM si Volkswagen

Toyota a vandut anul trecut aproape 10 milioane de autovehicule, cel mai mult la nivel global pentru al doilea an consecutiv, fiind urmat de General Motors SUA) si Volkswagen Germania). Pentru 2014, Toyota.

Grupul Toyota a vandut anul trecut cele mai multe masini la nivel global, urmat de GM si Volkswagen

Toyota a vandut anul trecut aproape 10 milioane de autovehicule, cel mai mult la nivel global pentru al doilea an consecutiv, fiind urmat de General Motors SUA) si Volkswagen Germania). Pentru 2014, Toyota.

Cele mai recente informatii oficiale despre starea celor cinci raniti in accidentul aviatic din Muntii Apuseni

Toate cele cinci victime ale accidentului aviatic din Muntii Apuseni, aflate la terapie intensiva, sunt constiente si stabilizate hemodinamic si respirator, au anuntat reprezentantii Spitalului Judetean de.

SLIDE FOTO Simona Halep, langa cele mai frumoase si faimoase sportive cu sani mici

Sanii mai mici sunt pentru cunoscatori si nu au fost niciodata un minus pentru frumusetea feminina. Din contra. Ziarul german Bild a realizat, pe langa articolul scris miercuri despre Simona Halep, o galerie foto a celor mai frumoase si faimoase sportive cu sani mici din toata lumea, in care o include si pe romanca. Iata imaginile.

Acestea sunt FILMELE ANULUI. Sindicatul producatorilor americani a desemnat cele mai bune lungmetraje din 2013

Lungmetrajele Gravity 3D: Misiune in spatiu/ Gravity, de Alfonso Cuaron, si 12 ani de sclavie/ 12 Years a Slave, de Steve McQueen, au castigat, la egalitate, trofeul pentru cel mai bun film la gala premiilor.

Oferte de munca pentru femei. Cele mai multe slujbe vacante sunt in industria textila

Din cele 250 de locuri de munca disponibile in aceasta saptamana, cele mai multe, 188, se gasesc in domeniul confectiilor textile. Femeile cu o calificare pentru confectioner imbracaminte, controlor calitate, tehnolog si calcator au cele mai multe sanse de angajare.

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1958 seconds )