Libnet.ro
UNICEF

18:15

Rishi Kapoor, unul dintre cei mai populari actori indieni, a murit la varsta de 67 de ani

Adevărul Adevărul,
Rishi Kapoor, unul dintre cei mai populari actori indieni, a murit la varsta de 67 de ani

Rishi Kapoor, unul dintre cei mai populari actori indieni, a murit joi la varsta de 67 de ani din cauza unui cancer, informeaza BBC. continuă pe Adevărul

A murit Rishi Kapoor, unul dintre cei mai populari actori indieni

Actorul de la Bollywood Rishi Kapoor a murit joi dimineata, la varsta de 67 de ani, dupa o lupta de doi ani cu leucemia, au anuntat reprezentantii familiei sale.

Cel mai nou pariu al lui Daniel Dines, unul dintre cei mai bogati romani

Fondatorul si CEO-ul companiei de tehnologie UiPath, Daniel Dines, unul dintre miliardarii Romaniei, a facut recent o investitie intr-un startup de securitate cibernetica si antifrauda.

Culturile unuia dintre cei mai mari cultivatori de rosii, devastate de seceta profunda. Ce s-a intamplat cu rasadurile

Zeci de mii de rasaduri de tomate zac, intr-o comuna din Buzau, aruncate intr-un sant secat, din cauza uscaciunii din sol, a lipsei precipitatiilor din aceasta perioada. Seceta profunda care s-a instalat in zona Munteniei de sapte luni zdruncina unul dintre cei mai mari cultivatori de rosii pentru industria conservelor.

VIDEO Bebe Cotimanis, clip viral de pandemie cu familia in pijamale pe acoperisul casei. Versurile, mixate dintr-un discurs al lui Iohannis

Constantin Cotimanis, unul dintre cei mai iubiti actori romani si directorul Teatrului Al. Davila din Pitesti, este protagonist, alaturi de familia sa, al unui clip viral despre pandemie. in clip, filmat inclusiv pe acoperisul casei, Constantin Cotimanis apare alaturi de sotia sa, Iulia Dumitru si de fiica, Ada Dumitru, ambele actrite. Toti trei sunt in pijamale si diferite accesorii amuzante.

De ce mai lucreaza la 98 de ani: povestea medicului care iti inmoaie inima

Ar putea fi unul dintre cei mai batrani medici din lume aflati inca in activitate, dar nu s-a putut abtine sa nu fie in prima linie in timpul pandemiei de coronavirus. in timp ce in.

Cei mai buni stangaci din istorie. Hagi nu putea lipsi din tablou

Va prezentam mai jos o imagine tip colaj cu ceea ce consideram a fi cei mai valorosi jucatori de picior stang din istoria fotbalului. Printre acestia il regasim cu bucurie si pe conationalul nostru Gheorghe Hagi, jucator prezent la cinci turnee finale cu nationala Romaniei intre 1990 si 2000.

COVID-19 |Un stat din America de Sud introduce una dintre cele mai dure restrictii privind zborurile

Argentina a interzis toate zborurile comerciale, interne si internationale, pana la 1 septembrie din cauza pandemiei de coronavirus, acesta fiind una dintre cele mai dure masuri luate pana acum de vreun stat.

Conducerea civila a Spitalului Judetean Suceava s-a schimbat. Noul manager, unul dintre cei mai renumiti neurochirurgi din tara

Medicul Anatolii Buzdugan, actualul sef al sectiei de Neurochirurgie, va fi noul manager civil al Spitalului Judetean Suceava. Din noua echipa de conducere mai fac parte dr. Valerian Gavrilovici - director medical si Geanina Gorescu - director de ingrijiri. Noua conducere civila va lucra in paralel cu cea militara pana la decizia de retragere a celei din urma.

ştiri din Monden

ştiri de la Adevărul

actualitate, 18:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2428 seconds )