Libnet.ro
UNICEF

07:15

Cel mai nou pariu al lui Daniel Dines, unul dintre cei mai bogati romani

Hotnews Hotnews,
 Cel mai nou pariu al lui Daniel Dines, unul dintre cei mai bogati romani

Fondatorul si CEO-ul companiei de tehnologie UiPath, Daniel Dines, unul dintre miliardarii Romaniei, a facut recent o investitie intr-un startup de securitate cibernetica si antifrauda. continuă pe Hotnews

ADVERTORIAL: Care este cel mai valoros lucru produs in Romania?

Am putea sa le luam pe toate la rand, dar cel mai probabil ne vom opri la cele mai dezirabile cateva: un apartament ori o casa proaspat construite in centrul capitalei - iar aici se vehiculau, cel putin inainte de criza economica actuala, preturi, pentru cel mai scumpe penthouse-uri, intre 3 si 6 milioane de euro; apoi cea mai scumpa masina produsa in Romania, probabil un model de Ford, care nu depaseste insa 20. 000 de euro.

Coronavirus Spania: Cel mai mic bilant zilnic al deceselor in aproape sase saptamani

Spania a raportat joi 268 de noi decese in ultimele 24 de ore, acesta fiind cel mai mic bilant zilnic in aproape sase saptamani, a anuntat Ministerul Sanatatii, relateaza Reuters.

Puterea din Serbia a mers cel mai departe in limitarea drepturilor si libertatilor (presa)

Multe guverne din Europa Centrala si de Est, in special din Balcanii de Vest, au folosit starea de urgenta si pandemia pentru a-si consolida puterea executiva si au limitat libertatile, dar Serbia este tara in care puterea a mers cel mai departe in subminarea statului de drept, scrie cotidianul german Der Spiegel, preluat de agentia Beta. Cotidianul adauga ca politicienii din opozitie, activistii pentru drepturile omului si presa independenta vorbesc la unison despre incalcarea Constitutiei.

Fady Chreih: incepem cel mai amplu program de testare a personalului medical din linia intai

Fady Chreih, CEO REGINA MARIA: incepem cel mai amplu program de testare a personalul medical din lin.

3 asistente si o infirmiera de la Institutul Fundeni, cel mai mare spital din Romania, sunt infectate cu coronavirus

3 asistente si o infirmiera care lucreaza in sectia de Terapie Intensiva de la Institutul Fundeni, cel mai mare spital din Romania, sunt infectate cu coronavirus. Toate cele 4 angajate testate pozitiv lucrau pe aceeasi tura. Toti pacientii internati in sectia ATI au fost testati, iar rezultatele testelor sunt negative.

Meteorologii atentioneaza: 2020 ar putea fi cel mai calduros an inregistrat vreodata

Anul 2020 ar putea fi cel mai calduros an inregistrat vreodata, atentioneaza meteorologii. Recordul din 2016 ar putea fi invins in acest an.

Care este cel mai valoros lucru produs in Romania?

Am putea sa le luam pe toate la rand, dar cel mai probabil ne vom opri la cele mai dezirabile cateva: un apartament ori o casa proaspat construite in centrul capitalei iar aici se vehiculau, cel putin inainte de criza economica actuala, preturi, pentru cele mai scumpe penthouse-uri, intre 3 si 6 milioane de euro; apoi cea mai scumpa masina produsa in Romania, probabil un model de Ford, care nu depaseste insa 20. 000 de euro.

Cel mai izolat teritoriu locuit din lume. Unde se afla insula descrisa in cartile lui Jules Verne si accesibila doar cu vaporul

Un grup de insule din Atlanticul de Sud, denumit Tristan de Cunha, este considerat cel mai izolat teritoriu locuit de om din lume.

A fost deja inregistrat ritmul cel mai mare de cereri de amanare a platii ratelor

Ritmul cel mai mare de cereri pentru amanarea platii ratelor la credite a fost deja inregistrat, iar.

Cheltuielile militare globale au atins in 2019 cel mai ridicat nivel de la sfarsitul Razboiului Rece (raport)

Cheltuielile militare la nivel mondial au atins in 2019 cel mai inalt nivel de la sfarsitul Razboiului Rece, Statele Unite ocupand primul loc, potrivit unui raport al Institutului International de Cercetare pentru Pace de la Stockholm SIPRI) publicat luni, transmite AFP, citata de Agerpres. Pe parcursul anului trecut, cheltuielile militare s-au ridicat la 1. 917 miliarde de dolari 1. 782 miliarde de euro) la nivel mondial, o crestere anuala cu 3. 6%, cea mai mare din 2010. Cheltuielile militare au atins cel mai inalt nivel de la sfarsitul Razboiului Rece in 1989, a declarat pentru AFP Nan Tian, cercetator din cadrul SIPRI.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 07:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2207 seconds )