Libnet.ro
UNICEF

01:05

Rita Muresan a luat din nou proportii! Cate kilograme a ajuns sa cantareasca (FOTO)

B1 B1,
Rita Muresan a luat din nou proportii! Cate kilograme a ajuns sa cantareasca (FOTO)

Designerul Rita Muresan, in varsta de 44 de ani, a ajuns sa cantareasca 100 de kilograme, dupa ce daduse o lupta crancena cu greutatea in plus. Astfel, creatoarea de moda a povestit despre problemele. continuă pe B1

Sevil Shhaideh, din nou la DNA

Fostul vicepremier Sevil Shhaideh si actual consilier al premierului Viorica Dancila s-a prezentat din nou la DNA, vineri dupa-amiaza, ea spunand ca a fost informata de catre procurori despre o eroare materiala in dosarul Belina, in care este urmarita penal pentru abuz in serviciu cu consecinte deosebit de grave.

Fostul vicepremier Sevil Shhaideh, din nou la DNA n dosarul Belina

Fostul vicepremier Sevil Shhaideh, actual consilier al premierului Viorica Dancila, s-a prezentat din nou la DNA, vineri dupa-amiaza, ea spunand ca a fost informata de catre procurori despre o eroare materiala in dosarul Belina, in care este urmarita penal pentru abuz in serviciu cu consecinte deosebit de grave, relateaza News. ro.

Economiile emergente sunt condamnate, din nou, la austeritate

Nimic nu pare sa opreasca avansul randamentelor pentru titlurile de stat americane, in ciuda faptului ca Federal Reserve a luat o pauza si nu a majorat dobanda la ultima sedinta de politica monetara.

CFR Cluj, noua campioana a Romaniei, FCSB pierde din nou titlul

CFR Cluj a castigat titlul de campioana a Romaniei la fotbal, duminica seara, dupa ce a invins-o pe FC Viitorul Constanta cu scorul de 1-0 1-0), pe teren propriu, in etapa a 10-a, ultima, din faza play-off a Li.

Tara noastra, din nou la coada clasamentului. Romanii au printre cele mai mici salarii din Europa

Romanii au printre cele mai mici salarii din Europa, arata o analiza realizata de o firma de consultanta. Culmea e ca, in ciuda veniturilor mici, romanii platesc printre cele mai mari impozite. Lorena Burlacu a.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3152 seconds )