Libnet.ro
UNICEF

15:00

Tara noastra, din nou la coada clasamentului. Romanii au printre cele mai mici salarii din Europa

Antena3 Antena3,
Tara noastra, din nou la coada clasamentului. Romanii au printre cele mai mici salarii din Europa

Romanii au printre cele mai mici salarii din Europa, arata o analiza realizata de o firma de consultanta. Culmea e ca, in ciuda veniturilor mici, romanii platesc printre cele mai mari impozite. Lorena Burlacu a. continuă pe Antena3

POLUAREA SUFOCA ROMANIA: Comisia Europeana a trimis tara noastra in fata Curtii de Justitie a UE

Romanii inspira un aer extrem de poluat, anunta specialistii de la Bruxelles. in acest caz, Comsiai europeana a trimis tara noastra in fata Curtii de Justitie a Uniunii Europene, in dosarul privind re.

Tara noastra - cea mai mare inflatie din UE, in aprilie

Florian Libocor: O tara intreaga nu intelege ca, acum, cu 1. 400 de lei nu mai este in masura sa cumpere aceleasi bunuri si servicii pe care le cumpara in urma cu un an cu o mie de lei * Vasilescu, BNR: Dobanda si inflatia sunt surori siameze Rata anuala a inflatiei inregistrata de tara noastra in luna aprilie a atins cea mai mare valoare din Uniunea Europeana UE), respectiv 4,3%, evidentiaza Eurostat. Alaturi de Roma-nia, pe primele locuri ca nivel al inflatiei se afla Slovacia cu 3%) si Estonia 2,9%), in timp ce statele cu cea mai scazuta inflatie sunt Cipru minus 0,3%) si Irlanda minus 0,1%).

Sevil Shhaideh, din nou la DNA

Fostul vicepremier Sevil Shhaideh si actual consilier al premierului Viorica Dancila s-a prezentat din nou la DNA, vineri dupa-amiaza, ea spunand ca a fost informata de catre procurori despre o eroare materiala in dosarul Belina, in care este urmarita penal pentru abuz in serviciu cu consecinte deosebit de grave.

Fostul vicepremier Sevil Shhaideh, din nou la DNA n dosarul Belina

Fostul vicepremier Sevil Shhaideh, actual consilier al premierului Viorica Dancila, s-a prezentat din nou la DNA, vineri dupa-amiaza, ea spunand ca a fost informata de catre procurori despre o eroare materiala in dosarul Belina, in care este urmarita penal pentru abuz in serviciu cu consecinte deosebit de grave, relateaza News. ro.

Carmen Harra, din nou mama la 63 de ani!

Carmen Harra, ajunsa la varsta de 63 de ani, a declarat ca si-ar dori sa fie din nou parinte. Clarvazatoarea spune ca vrea sa-si mareasca familia pentru ca traieste o perioada extrem de fericita a.

Carmen Harra se pregateste sa devina din nou mama

Carmen Harrase pregateste sa devina mama, din nou! Chiar daca a trecut mult timp de cand a adus-o pe lume pe fiica ei, celebra clarvazatoare vrea sa fie iar parinte. Ce a facut-o sa ia aceasta.

Cezar Ouatu, din nou indragostit: Cred ca s-a creat o reciprocitate imediata intre noi

Tenorul Cezar Ouatu este din nou indragostit. Artistul a vorbit despre iubita sa, make-up artistul Andreea Vilau. Da, este iubita mea si ma mandresc cu asta Viitorul cred ca ne rezerva multe impreuna,.

Lovitura pentru romani. Preturile ar putea sa explodeze din nou

Lovitura pentru romani. Preturile ar putea sa explodeze din nou in luna iunie, anunta consilierul guvernatorului BNR Mugur Isarescu. Adrian Vasilescu spune ca BNR se lupta in continuare sa tina in.

Subiectele zilei: Comisia Europeana, previziuni pesimiste pentru Romania Comisia Europeana a dat publicitatii; Cum au ajuns romanii printre campionii Europei la aruncat mancare. Care sunt produsele predispuse la tomberon; Investitorii americani se intrea

Un jubileu, o ambasada si un demolator pe nume Trump Ce-l determina oare pe Donald Trump sa inaugureze noua ambasada a SUA la Ierusalim, tocmai in ziua in care se implinesc 70 de ani de la alungarea palestinienilor din. Lucrez de 11 ani ca gardian de penitenciar in Romania, intre injuraturi si amenintari Viata din penitenciarele romanesti e subiect aprins de dezbatere de doi ani. Totul a pornit de la o decizie-pilot a Curtii Europene a Drepturilor.

ştiri de la Antena3

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2107 seconds )