Libnet.ro
UNICEF

14:45

Robbie Williams, capitan de nava in videoclipul piesei Go Gentle!

Devorator Monden Devorator Monden,
Robbie Williams, capitan de nava in videoclipul piesei Go Gentle!

Se stie ca lui Robbie Williams ii place sa intre in videoclipurile sale in pielea a diferite personaje, asa ca nici de aceasta data nu face exceptie. Dupa ce de-a lungul carierei a fost in clipuri ba preot, ba star rock, ba iepure si lista poate continua, de aceasta data cantaretul britanic joaca un rol . continuă pe Devorator Monden

HOT! Bruno Mars, sedus de actrita Freida Pinto in videoclipul piesei Gorilla!

Dezvaluit cu o zi intarziere fata de data initiala si fiind asteptat de multi fani ai cantaretului, clipul piesei Gorilla a avut premiera in seara zilei de 15 octombrie pe contul de Facebook al lui Bruno Mars ca de, asa se poarta acum printre artisti! Gorilla, cel de-al patrulea single extras de pe albumul Unorthodox .

Fall Out Boy au lansat videoclipul piesei Just One Yesterday feat. Foxes!

Noul clip al formatiei americane reprezinta cea de-a sasea parte a seriei Young Blood Chronicles, care cuprinde in total 11 parti. Just One Yesterday face parte de pe ultimul album al grupului, intitulat Save Rock And Roll, lansat anul acesta in aprilie, piesa fiind in colaborare cu cantareata britanica Foxes. Clipul piesei Just One Yesterday .

Yo Gotti si T.I. au lansat videoclipul piesei King Sh*t!

Noua piesa a celor doi rapperi serveste drept prim single promotional extras de pe cel de-al saselea album per total al lui Yo Gotti, intitulat I Am, care va fi lansat pe 19 noiembrie. King Sh*t beneficiaza de un clip simplu, dar de efect, in cadrul caruia elementele care ies in evidenta sunt bijuteriile stralucitoare .

Avril Lavigne si Chad Kroeger au lansat videoclipul piesei Let Me Go!

Cei doi soti au dat publicitatii acum cateva ore clipul noii lor piese in duet, intitulata Let Me Go, care serveste drept al treilea single oficial extras de pe viitorul album eponim al lui Avril Lavigne ce se va lansa pe cinci noiembrie. Actiunea clipului se petrece intr-o casa mare, usor dezordonata, ce da impresia .

ştiri de la Devorator Monden

actualitate, 14:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1989 seconds )