Libnet.ro
UNICEF

00:07

Robbie Williams ar putea concerta anul viitor la Cluj

România Liberă România Liberă,
Robbie Williams ar putea concerta anul viitor la Cluj

Celebrul cantaret Robbie Williams ar putea concerta anul viitor in Cluj-Napoca, in cadrul unui turneu pe care il va organiza prin Europa de Est. Informatia a fost oferita de site-ul www. robbiewilliamslive. com. continuă pe România Liberă

Robbie Williams ar putea concerta, in 2015, la Cluj. Directorul Cluj Arena: Suntem in discutii cu firme care vor aduce la Cluj doi artisti mari

Robbie Williams la Cluj? Un site francez al unui fan Robbie Williams a postat azi, 23 octombrie, o informatie potrivit careia artistul ar concenta in 2015 in Romania, pe stadionul Cluj Arena. Directorul stadionului sustine ca se poarta discutii cu doua firme organizatoare de evenimente care ar putea aduce la anul doi artisti/doua trupe de rneume mondial.

Ponta, despre bugetul pe anul viitor: Ar fi bine sa absorbim 7-8 mld. de euro din fondurile europene

Victor Ponta a declarat ca ar fi mai bine pentru Romania sa aiba un defic it de 2% in loc de 1,4% si ca nu stie cum va putea aloca in bugetul pe anul viitor sumele pentru cofinantarea a 50% din fondurile de coeziune.

Tenis: Serena Williams va incheia anul pe primul loc in clasamentul WTA

Jucatoarea de tenis americana Serena Williams va incheia anul pe primul loc in clasamentul WTA, dupa ce rusoaica Maria Sarapova, singura care o putea detrona, a fost invinsa pentru a doua oara la Turneul.

ştiri din Cultura

ştiri de la România Liberă

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2487 seconds )