Libnet.ro
UNICEF

10:00

Tenis: Serena Williams va incheia anul pe primul loc in clasamentul WTA

B1 B1,
Tenis: Serena Williams va incheia anul pe primul loc in clasamentul WTA

Jucatoarea de tenis americana Serena Williams va incheia anul pe primul loc in clasamentul WTA, dupa ce rusoaica Maria Sarapova, singura care o putea detrona, a fost invinsa pentru a doua oara la Turneul. continuă pe B1

Serena Williams: Halep m-a facut sa-mi doresc sa ma duc acasa si sa ma pregatesc special pentru ea

Serena Williams a recunoscut superioritatea Simonei Halep, in fata careia a pierdut fara drept de apel, scor 0-6, 2-6 la Turneul Campioanelor de la Singapore, si a declarat ca abia asteapta urmatorul meci.

Serena Williams o invinge pe Ana Ivanovic in grupa Simonei Halep

Lidera mondiala Serena Williams a respectat calculele hartiei si a castigat, luni, partida inaugurala de la Turneul Campioanelor.

Simona Halep - Serena Williams, 6-0, 6-2 la Turneul Campioanelor

UPDATE:Simona Halep a invins-o pe Serena Williams cu 6-0 in primul set la Turneul Campioanelor, ca apoi sa castige si setul secund cu 6-2. Jucatoarea americana de tenis Serena Williams, locul 1 WTA, care.

Simona Halep - Serena Williams, 6-0 in primul SET. Meci extrem de important pentru Halep

UPDATE:Simona Halep a invins-o pe Serena Williams cu 6-0 in primul set la Turneul Campioanelor. -----------------------------Meci extrem de important, dar si dificil pentru Simona Halep, la Turneul Campioanelor.

Turneul Campioanelor: Simona Halep vs Serena Williams se va juca miercuri, de la ora 11:00

Meciul Simonei Halep locul 4 WTA) cu Serena Williams locul 1 WTA) de la Turneul Campioanelor va avea loc miercuri, de la ora 11:00 ora Romaniei). Partida de la Singapore va fi LiveText pe HotNews. ro.

Serena Williams, pe Twitter: Pe scurt, Simona a jucat grozav. Good Job and Good luck!

Numarul unu mondial la tenis feminin, americanca Serena Williams a postat pe contul sau de Twitter un scurt mesaj dupa ce a pierdut fara drept de apel in fata romancei Simona Halep 6-0, 6-2). Pe scurt, Simona a jucat grozav. Buna treaba si mult succes!, a spus Williams care nu a mai pierdut un set la zero din mai 2013. Din secretele marilor campioni ai tenisului.

Serena Williams spera pana la capat: 6-1 6-1 cu gust de 6-0 6-0

Serena Williams a invins-o joi cu 6-1 6-1 pe Eugenie Bouchard, sperand inca pentru semifinalele Turneului Campioanelor. Avea nevoie de un 6-0 6-0 pe care a fost aproape sa il obtina, insa nu a fost sa fie. Serena inca mai spera.

VIDEO Simona Halep a facut instructie cu Serena Williams (6-0, 6-2)

Rasunator - Serena Williams a fost demolata de o Simona Halep aflata intr-o zi de gratie, au titrat jurnalistii italieni de la Gazzetta dello Sport, dupa victoria jucatoarei noastre de la Turneul Campioanelor) in fata liderului din ierarhia WTA. Intra in material pentru a vedea rezumatul partidei Halep vs Williams.

Serena Williams recunoaste superioritatea Simonei Halep

La infrangeri Serena Williams este o jucatoare care priveste lucrurile doar din punctul sau de vedere. Nu am jucat eu bine, nu am prins o zi buna si asa mai departe. Dupa infrangerea suferita in fata Simonei Halep pana si Serena a renuntat la sabloanele de mai sus.

Serena Williams (locul 1 WTA) nu a mai pierdut un set la zero din mai 2013

Serena Williams a fost transformata intr-o jucatoare oarecare de Simona Halep, liderul mondial pierzand al doilea meci de la Turneul Campioanelor cu un incredibil 6-0, 6-2. Ultima data cand Serena a piedut un set la zero a fost in mai 2013 in fata jucatoarei Anabel Medina Garrigues, la Madrid). Din secretele marilor campioni ai tenisului.

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2889 seconds )