Libnet.ro
UNICEF

00:07

Robert Cazanciuc: Raportul MCV este mai bun decat cel de anul trecut

Antena3 Antena3,
Robert Cazanciuc: Raportul MCV este mai bun decat cel de anul trecut

Raportul MCV prezentat miercuri este mai bun decat cel de anul trecut, a declarat ministrul Justitiei, Robert Cazanciuc, citat de Mediafax. Se poate spune ca in acest an Romania a obtinut un raport mai bun. continuă pe Antena3

Cazanciuc: Raportul MCV este mai bun decat cel de anul trecut

Ministrul Justitiei, Robert Cazanciuc, a declarat ca raportul MCV prezentat astazi este mai bun decat cel de anul trecut, fiind facute 18 recomandari, dintre care sase pentru MJ, transmit sursele de presa.

Cazanciuc: Raportul MCV, mai bun decat cel de anul trecut.

Ministrul Justitiei, Robert Cazanciuc, este de parere ca raportul MCV de anul acesta este mai bun decat cel din 2013, conform Mediafax. Cazanciuc a aratat ca reprezentantii CE au facut sase recomandari pentru Ministerul de Justitie, printre care desfiintarea instantelor si parchetelor mici si dezvoltarea Strategiei nationale anticoruptie. Citeste si: Raportul MCV. Despre Martea Neagra: Toti suntem egali in fata legii, inclusiv parlamentarii romani. Despre Schengen: Romania si Bulgaria sunt .

Cazanciuc: Raportul MCV, mai bun decat cel de anul trecut

Ministrul Justitiei, Robert Cazanciuc, a declarat ca raportul MCV prezentat miercuri este mai bun decat cel de anul trecut, fiind facute 18 recomandari, dintre care sase pentru MJ, privind, printre altele, desfiintarea instantelor si parchetelor mici.

Pricopie: Raportul MCV este pozitiv pentru Ministerul Educatiei.

Ministrul Educatiei Remus Pricopie sustine ca raportul MCV dat publicitatii miercuri confirma si sustine eforturile care se fac in Romania pentru a asigura un invatamant de calitate, performant, bazat pe cinste, corectitudine si echitate. De asemenea, ministrul considera ca raportul Comisiei Europene este apreciativ fata de angajamentul Guvernului privind lupta anticoruptie si independenta justitiei. Raportul MCV este pozitiv pentru Guvern, in general, si pentru Ministerul Educatiei, in .

La 18 ani face MILIOANE de dolari din cumparaturi. Este mai populara decat Lady Gaga, pe internet

Are doar 18 ani, abia a terminat liceul, dar pe internet este mai cunoscuta decat Lady Gaga, sau cele mai tari reviste de moda. Bethany Mota traieste cu adevarat un vis: face bani frumosi, doar din.

Obama: Canabisul nu este mai periculos decat alcoolul

Presedintele Barack Obama considera ca fumatul canabisului nu este mai periculos decat consumul de alcool, dar apreciaza ca aceasta este o idee proasta, potrivit unui interviu acordat revistei The New Yorker, citat de AFP.

Barack Obama: Fumatul canabisului nu este mai periculos decat consumul de alcool

Presedintele Barack Obama a declarat ca fumatul canabisului nu este mai periculos decat consumul de alcool, insa este de parere ca aceasta este o idee proasta, potrivit unui interviu acordat revistei The New.

Barack Obama: Sa fumezi canabis nu este mai periculos decat sa bei alcool

Presedintele american Barack Obama considera ca a fuma canabis nu este mai periculos decat a bea alcool, insa crede ca este o idee proasta, potrivit unor fragmente din interviul exclusiv acrdat de Obama revistei The New Yorker si publicat duminica, relateaza AFP.

Obama: Fumatul canabisului nu este mai periculos decat consumul de alcool

Presedintele Barack Obama a apreciat ca fumatul canabisului nu este mai periculos decat consumul de alcool, dar considera ca aceasta este o idee proasta, potrivit unor fragmente dintr-un interviu exclusiv oferit revistei The New Yorker,.

Raportul MCV: Ruptura dintre Statul de drept si Putere.

Documentul prezentat ieri la Bruxelles a consemnat o ruptura categorica intre institutiile garante ale statului de drept in Romania si liderii ei politici. Toate progresele semnalate in raport sunt insotite de avertismente si indoieli privind vointa Guvernului si Parlamentului de a continua reformele in Justitie si combaterea coruptiei. Ministrul Justitiei, Robert Cazanciuc, a declarat ca Raportul de anul acesta este mai bun decat cel de anul trecut. S-a revenit la structura de evaluare .

ştiri de la Antena3

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2033 seconds )