Libnet.ro
UNICEF

18:30

Robert Negoita, atac dur la adresa Guvernului: Liviu Dragnea s-a inconjurat de nulitati

Antena3 Antena3,
Robert Negoita, atac dur la adresa Guvernului: Liviu Dragnea s-a inconjurat de nulitati

Primarul sectorului 3, Robert Negoita, a transmis un mesaj dur dupa esecul inregistrat de PSD la alegerile europarlamentare, la Antena 3. Pe mine nu ma surprinde deloc, ba dimpotriva imi confirma astepta. continuă pe Antena3

Robert Negoita, atac dur in directia lui Liviu Dragnea: Un anumit mod ticalos de a conduce nu trebuie incurajat, ci sanctionat!

Primarul sectorului 3, Robert Negoita, a transmis un mesaj dur dupa esecul inregistrat de PSD la alegerile europarlamentare. Am vazut pe anumite posturi de televiziune si prin presa, ca exista o oarecare uimire.

Liviu Plesoianu, atac dur la adresa lui Dragnea si Tariceanu: Procentele PSD si ALDE de acum se explica prin refugierea mega-barbatilor de stat la raionul de scutece

Liviu Plesoianu a lansat un atac la adresa liderilor PSD si ALDE, dupa rezultatele exit-poll ale alegerilor europarlamentare. Procentele PSD si ALDE de acum se explica in primul rand prin refugierea.

Robert Negoita, despre esecul PSD in alegeri: O surpriza placuta / Un anumit mod ticalos de a conduce nu trebuie incurajat, ci sanctionat

Primarul PSD al Sectorului 3 al Capitalei, Robert Negoita, unul dintre contestatarii liderului PSD, Liviu Dragnea, spune ca esecul PSD in alagerile de duminica este o surpriza placuta, pentru ca un anumit mod ticalos de a conduce nu a trebuit si nu trebuie incurajat, ci, dimpotriva, sanctionat, ceea ce s-a si intamplat.

Avocatul Toni Neacsu, despre caile de atac ale lui Liviu Dragnea: Decizia CCR nu va avea efect

Avocatul Bombonicai Prodana si al Sefei Olgute, Toni Neacsu, a explicat ca in dosarul lui Liviu Dragnea se poate merge pe cai extraordinare de atac sau la CEDO, insa sansele sunt foarte mici. Eu constat.

Robert Negoita, despre rezultatul alegerilor: Nu impartasesc aceasta stare de uimire. Un anumit mod ticalos de a conduce nu trebuie incurajat

Social-democratul Robert Negoita, primarul sectorului 3 al Capitalei, a scris luni pe Facebook, ca nu este surprins de rezultatele de la alegerile europarlamentare, precizand ca prin votul de duminica un anumit.

Robert Negoita, despre rezultatul alegerilor: Nu impartasesc aceasta stare de uimire. Un anumit mod ticalos de a conduce nu trebuie incurajat (VIDEO)

Social-democratul Robert Negoita, primarul sectorului 3 al Capitalei, a scris luni pe Facebook, ca nu este surprins de rezultatele de la alegerile europarlamentare, precizand ca prin votul de duminica un anumit.

Liviu Dragnea a ajuns la Penitenciarul Rahova. Anuntul facut de Politie

Liviu Dragnea a ajuns, luni, la Penitenciarul Rahova. El a fost dus la inchisoare de un echipaj de Politie, dupa ce a fost luat de la domiciliul sau din Capitala. Fostul lider al PSD a fost huiduit de oamenii de pe strada in drumul spre penitenciar. Liviu Dragnea este incarcerat la Penitenciarul Rahova Liviu Dragnea [] .

Romanii sarbatoresc in strada condamnarea lui Liviu Dragnea la inchisoare

Sute de romani sarbatoresc in strada condamnarea definitiva a lui Liviu Dragnea la 3 ani si 6 luni de inchisoare cu executare in Dosarul DGASPC Teleorman. Oamenii ciocnesc pahare cu sampanie, mananca tort si canta La multi ani! Sute de romani, in Piata Victoriei dupa condamnarea lui Liviu Dragnea La scurt timp dupa ce [] .

Reactia lui Adrian Nastase dupa condamnarea lui Liviu Dragnea: imi pare rau pentru ce indura

Fostul premier Adrian Nastase a comentat, pe blogul personal, subiectul legat de condamnarea lui Liviu Dragnea la 3 ani si 6 luni de inchisoare cu executare in Dosarul DGASPC Teleorman. El a scris ca ii pare rau pentru ce indura Dragnea si ca stie ce inseamna umilinta unei condamnari. Ce a scris Adrian Nastase pe [] .

Viorica Dancila a preluat functia de presedinte al PSD, dupa condamnarea lui Liviu Dragnea

Viorica Dancila a anuntat, luni, ca va prelua functia de presedinte al PSD, dupa condamnarea lui Liviu Dragnea la 3 ani si 6 luni de inchisoare cu executare in Dosarul angajarilor fictive la DGASPC Teleorman. Premierul a spus ca membrii partidului din care face parte sunt alaturi de Livu Dragnea si de familia lui. Viorica [] .

ştiri de la Antena3

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2235 seconds )