Libnet.ro
UNICEF

05:30

Robert Negoita, dupa suspendarea din PSD: Liviu Dragnea e malefic. A fost profesorul Vioricai Dancila

Adevărul Adevărul,
Robert Negoita, dupa suspendarea din PSD: Liviu Dragnea e malefic. A fost profesorul Vioricai Dancila

Primarul Sectorului 3, Robert Negoita, a declarat joi seara la Digi24 ca Liviu Dragnea este un om malefic, care s-a folosit de diverse institutii pentru a ameninta membri de partid si ca Viorica Dancila a invatat de la acesta sa vina cu decizii pre-aranjate. continuă pe Adevărul

Robert Negoita ia in calcul sa plece din PSD dupa ce a fost suspendat de Dancila: Ma regasesc inspre deloc in aceasta formula

Suspendat pentru sase luni din partid de Viorica Dancila, Robert Negoita spune ca se gandeste chiar sa plece din PSD pentru ca, dupa iesirea din scena a lui Liviu Dragnea, schimbarea nu s-a dovedit a fi cea pe care si-o doreste el.

Robert Negoita, intrebat despre prezidentiabilul PSD: Papa Francisc daca l-am pune sa candideze din partea PSD, parerea mea este ca ar pierde

Primarul Sectorului 3, Robert Negoita, suspendat pentru sase luni din PSD, spune ca antipatia fata de partid este atat de mare, incat poate sa anuleze sansele oricui ar candida la alegerile prezidentiale. Negoita sustine ca, desi a fost primit cu caldura de romani, Papa Francisc ar pierde alegerile daca ar candida din partea PSD.

Robert Negoita: Ma regasesc spre deloc in PSD. Nu am regrete sa intru in opozitie. Mai rau de atat nu imi poate fi

Primarul Sectorului 3, Robert Negoita, a precizat cavotantii PSD nu merita ce li se intampla si ca el nu se mai regaseste in actuala formula a Partidului, relateaza Stiripesurse. ro, care citeaza o.

Breaking News: Robert Negoita a fost suspendat din PSD

Primarul Sectorului 3 din Bucuresti, Robert Negoita, a fost suspendat din Partidul Social Democrat .

Decizia CCR care l-ar putea salva pe Liviu Dragnea. Sedinta Curtii Constitutionale a inceput

Judecatorii Curtii Constitutionale a RomanieiCCR) decid miercuri asupra constitutionalitatii completurilor de trei de la inalta Curte de Casatie si JustitieiCCJ), dupa ce au amanat de 5 ori luarea unei hotarari. Decizia CCR care l-ar putea salva pe fostul sefl al PSD, Liviu Dragnea Sesizarea a fost depusa, in martie, de catre vicepresedintele Camerei Deputatilor, Florin .

Catalin Radulescu nu-si uita fostul sef: Ne dorim foarte tare ca Liviu Dragnea sa fie liber. Sper din toata inima

Deputatul PSD Catalin Radulescu a afirmat miercuri ca spera ca judecatorii CCR care dezbat contestatia formulata de Florin Iordache privind legalitatea completurilor de trei judecatori, sa dea o decizia favorabila, de care ar beneficia si fostul presedinte PSD, Liviu Dragnea.

Protest in fata Penitenciarului Rahova, unde este inchis Liviu Dragnea: Se cere rejudecarea procesului(VIDEO)

Un protest are loc joi dimineata in fata Penitenciarului Rahova, acolo unde este inchis fostul lider al PSD, Liviu Dragnea.

Liviu Dragnea a primit aprobarea sa lucreze la garajul auto al Penitenciarului Rahova

Fostul presedinte al PSD Liviu Dragnea, care ispaseste o pedeapsa de 3 ani si 6 luni de inchisoare cu executare la penitenciarul Rahova, s-a intors la meseria de baza si repara masinile Administratiei Penitenciarelor.

Fifor: Lista neagra e o poveste.Nimeni nu ii da afara din PSD pe Stefanescu, Radulescu si Plesoianu Despre Negoita: Faptul ca iesi in public si calci in picioare PSD nu e in regula

Secretarul general al PSD Mihai Fifor a declarat ca lista neagra pe care s-ar afla diferiti social-democrati, despre care vorbeste Codrin Stefanescu, este o poveste si ca nimeni nu il da pe acesta afara din partid sau pe Catalin Radulescu, ori Liviu Plesoianu, potrivit Mediafax. Fifor a mai declarat ca membri ai CEx au reactionat fata de faptul ca Robert Negoita calca in picioare in spatiul public tot ceea ce inseamna PSD.

Primele decizii ale Vioricai Dancila ca sef PSD: Robert Negoita, suspendat sase luni din partid, Serban Nicolae nu mai e lider de grup la Senat

Robert Negoita va fi suspendat din PSD pentru sase luni, iar Serban Nicolae nu va mai fi liderul senatorilor social-democrati. Deciziile au fost luate, miercuri seara, in sedinta informala a Comitetului Executiv, sub comanda Vioricai Dancila, au declarat pentru HotNews. ro surse din partid. Reactii in PSD: Plesoianu: Ati savarsit azi o mare mizerie - Mazilirea lui Serban Nicolae Stefanescu: Ce au inteles colegii mei din CEx dupa decizia CCR? Nimic .

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2255 seconds )