Libnet.ro
UNICEF

09:30

Robert Pattinson a fost infectat. Ce se intampla cu super filmul in care joaca

Playtech Playtech,
Robert Pattinson a fost infectat. Ce se intampla cu super filmul in care joaca

Fanii filmului Batman primesc o veste extrem de proasta. Unul dintre actorii principali a fost infectat cu noul coronavirus, iar filmarile au fost din nou oprite. Robert Pattinson a fost infectat Este vorba chiar despre Robert Pattison, care a fost testat pozitiv cu coronavirus. Aceasta noua veste a determinat oprirea filmarilot la productia The Batman, . continuă pe Playtech

Actorul Robert Pattinson ar fi fost testat pozitiv pentru COVID-19. Filmarile la The Batman au fost amanate pentru moment

Actorul Robert Pattinson, cunoscut cel mai bine pentru rolul din Twilight a fost testat pozitiv pentru infectia cu SARS-CoV-2. Astfel, filmarile pentru Batman vor fi pentru moment amanate, informeaza.

VIDEO Robert Pattinson, noul Batman, infectat cu coronavirus

Robert Pattinson a fost testat pozitiv la coronavirus, ceea ce face ca filmarile filmului The Batman sa fie suspendate, relateaza Reuters, citand Vanity Fair si Hollywood Reporter.

Cine este Suki Waterhouse, iubita lui Robert Pattinson, actorul considerat cel mai frumos barbat din lume

Robert Pattinson tocmai intrase in pielea luiBatman, cand s-a infectat cu COVID-19, motiv pentru care filmarile mult asteptatului film au fost supsendate. Actorul se aflainca la Londra si.

Tatal Madalinei Manole, la un pas de moarte, dupa ce a fost infectat cu coronavirus: Daca in 48 de ore nu-si revine, nu sunt sanse

Ion Manole, tatal Madalinei Manole, infectat cu Covid-19, trece prin momente cumplite. Barbatul este internat la Terapie Intensiva, in spitalul din Prahova, si se zbate intre viata si moarte. Fiul lui,.

Ce se intampla cu romanii care locuiesc la bloc. Schimbare radicala in pandemie: ce pas urias au facut

In primavara, cand din cauza pandemiei s-au trezit izolati in apartamente, orasenii care locuiesc la bloc si-au dorit o schimbare. Ce se intampla cu romanii care locuiesc la bloc in toiul pandemiei de coronavirus, in timp ce erau izolati in apartamente, multi dintre locuitorii de la bloc si-au dorit spatii mai mari, curte si gradina.

Video. Accident mortal pe trecerea de pietoni. O femeie a fost strivita de un TIR. Care a fost explicatia soferului

Momente socante au avut loc joi dimineata in orasul Targu Frumos, din judetul Iasi. O femeie a avut parte de o moarte ingrozitoare, fiind spulberata de rotile unui TIR, chiar in timp ce traversa strada. Cum s-a produs tragedia Nimic nu prevestea nenorocirea, astfel ca joi dmineata, in jurul orei 9:00, mai multe autovehicule s-au .

ştiri de la Playtech

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2071 seconds )