Libnet.ro
UNICEF

09:00

Video. Accident mortal pe trecerea de pietoni. O femeie a fost strivita de un TIR. Care a fost explicatia soferului

Playtech Playtech,
Video. Accident mortal pe trecerea de pietoni. O femeie a fost strivita de un TIR. Care a fost explicatia soferului

Momente socante au avut loc joi dimineata in orasul Targu Frumos, din judetul Iasi. O femeie a avut parte de o moarte ingrozitoare, fiind spulberata de rotile unui TIR, chiar in timp ce traversa strada. Cum s-a produs tragedia Nimic nu prevestea nenorocirea, astfel ca joi dmineata, in jurul orei 9:00, mai multe autovehicule s-au . continuă pe Playtech

Accident mortal in aceasta dimineata, pe DN1. Un biciclist a fost spulberat de un TIR. Cine este vinovat pentru tragedie

Un accident deosebit de grav a avut loc in aceasta dimineata, pe DN1, din judetul Alba. Accidentul s-a produs intre Teius si Alba Iulia, la intersectia cu drumul judetean spre Galda de Jos, potrivit autoritatilor. Cum a avut loc tragedia Un barbat, in varsta de 55 de ani, originar din Galda de jos, a murit .

FOTO Accident mortal pe DN 66. Un tanar a adormit la volan si a intrat cu camioneta intr-un TIR

Un tanar a murit intr-un accident rutier pe DN 66 Simeria Hateg. Barbatul ar fi adormit la volan si a intrat pe constrasens, intr-un autotren.

VIDEO Accident cu doi raniti, la intersectia Caii Eroilor cu soseaua de centura a Buzaului

Traficul rutier a fost restrictionat, joi dimineata, la intrare in municipiul Buzau, din cauza unui accident in care a fost implicata o automacara. Doua persoane din Bucuresti au fost ranite.

ştiri de la Playtech

actualitate, 09:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2702 seconds )