Libnet.ro
UNICEF

07:15

Robin Thicke ne incanta cu un lyric video pentru noul sau single For The Rest Of My Life!

Devorator Monden Devorator Monden,
Robin Thicke ne incanta cu un lyric video pentru noul sau single For The Rest Of My Life!

Artistul american, care a dominat topurile din aceasta vara cu al sau superhit Blurred Lines, continua sa isi promoveze cel de-al saselea album din cariera prin lansarea unui nou single promotional, intitulat For The Rest Of My Life. Pentru aceasta frumoasa balada Robin Thicke a realizat deocamdata un lyric video in cadrul caruia apar elemente . continuă pe Devorator Monden

Naya Rivera si Big Sean au lansat un lyric video pentru piesa Sorry!

Tanara actrita/cantareata si iubitul sau, rapperul Big Sean, fac echipa pentru acest nou single, intitulat Sorry, care a fost lansat pe 17 septembrie. Un videoclip oficial nu a fost inca lansat, insa pana atunci, pentru a-si promova noul single, cei doi indragostiti ne ofera un lyric video al acestei piese. Versurile piesei, litere albe pe .

Jennifer Lopez a intrat in studio cu Robin Thicke!

Dovada sta o poza postata pe Twitter de catre sora divei, Lynda, in cadrul careia apar atat Jennifer, cat si Robin intr-un studio de inregistrari. Se stie faptul ca in aceasta perioada artista lucreaza intens la un viitor material de studio care se asteapta a fi lansat in anul 2014. Cine stie, poate pe viitorul .

ştiri de la Devorator Monden

actualitate, 07:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2561 seconds )