Libnet.ro
UNICEF

20:45

Robin Williams va trai inWorld of Warcraft

Adevărul Adevărul,
Robin Williams va trai inWorld of Warcraft

In urma unei petitii online, semnate de peste 10. 000 de persoane, creatorii jocului World of Warcraft vor elabora un personaj in memoria actorului Robin Williams, care sa aduca zambetul pe buze si dupa ce a trecut in nefiinta, relateaza The Hollywood Reporter. continuă pe Adevărul

Mosia lui Robin Williams din Napa Valley

La statutul lui Robin Williams, nu este de mirare ca si-a trait viata in case la care multi de abia visam. Laureat al premiilor Oscar pentru interpretarea sa de exceptie din Good Will Hunting, Williams ramane in istoria cinematografica, in egala masura, pentru rolurile sale dramatice si pentru cele comice. inzestrat cu un talent aparte si cu o versatilitatea deosebita, Robin Williams a lasat in urma sa numeroase productii de colectie.

Robin Williams va fi omagiat in jocul video World of Warcraft

Actorul american Robin Williams, decedat la inceputul acestei saptamani, iubitor pasionat al jocurilor video, va fi omagiat in capodopera de gen World of Warcraft, a lasat joi sa se inteleaga un oficial al.

Ultimele patru filme in care a jucat Robin Williams vor fi lansate in acest an

Actorul american Robin Williams, care a murit luni, aparent in urma unei sinucideri, a lasat in urma patru filme nelansate - Night at the Museum: Secret of the Tomb, Absolutely Anything, Merry Friggin Christmas si Boulevard - care vor ajunge pe marile ecrane in lunile urmatoare.

Reactii dupa moartea lui Robin Williams: Rude, personalitati, politicieni regreta decesul actorului

Rude, personalitati din industria de divertisment si din lumea sportului, politicieni si-au exprimat regretul la aflarea vestii despre decesul actorului Robin Williams, la varsta de 63 de ani, in urma unei.

Fiica lui Robin Williams renunta la Twitter in urma aparitiei unor fotografii false cu trupul neinsufletit al actorului

Zelda Williams, fiica actorului Robin Williams, s-a vazut nevoita sa renunte la Twitter dupa ce pe internet au aparut fotografii false cu trupul neinsufletit al tatalui sau, care s-a sinucis, luni, in.

Povestire emotionanta: cum l-a determinat Robin Williams pe Christopher Reeve sa aleaga viata

Robin Williams a murit. Acesta a reusit, prin stilul caracteristic, sa ii redea sperante actorului Christopher Reeve in momentul in care acesta a ramas paralizat in urma unui accident de calarie. Williams a reusit sa il faca pe acesta sa zambeasca si sa spere in continuare.

FOTO VIDEO Captain, oh Captain!. Robin Williams: De ce nu putem sa tratam moartea cu o anumita doza de umanitate si poate chiar cu umor?

Moartea actorului Robin Williams aminteste de geniul sau creativ in materie de comedie, de versatilitatea sa si de puterea de convingere de care dadea dovada. Williams lasa in urma o serie de roluri memorabile, indemnuri la viata si o cariera care nu poate fi egalata de multi.

Captain, oh Captain!. Robin Williams: De ce nu putem sa tratam moartea cu o anumita doza de umanitate si poate chiar cu umor?

Moartea actorului Robin Williams aminteste de geniul sau creativ in materie de comedie, de versatilitatea sa si de puterea de convingere de care dadea dovada. Williams lasa in urma o serie de roluri memorabile, indemnuri la viata si o cariera care nu poate fi egalata de multi.

Funeraliile lui Robin Williams vor avea loc la San Francisco

Actorul Robin Williams, care a fost gasit decedat luni, la varsta de 63 de ani, va fi inmormantat in San Francisco, in cadrul unei ceremonii private, la care vor participa doar membrii familiei sale, potrivit contactmusic. com.

Robin Williams va fi inmormantat la San Francisco, intr-o ceremonie privata

Actorul Robin Williams va fi inmormantat la San Francisco, in cadrul unei ceremonii private, in apropierea casei sale din Paradise Cay, California, acolo unde a fost gasit mort, luni, informeaza.

ştiri din Monden

ştiri de la Adevărul

actualitate, 20:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2119 seconds )