Libnet.ro
UNICEF

22:45

Robin Williams va fi omagiat in jocul video World of Warcraft

B1 B1,
Robin Williams va fi omagiat in jocul video World of Warcraft

Actorul american Robin Williams, decedat la inceputul acestei saptamani, iubitor pasionat al jocurilor video, va fi omagiat in capodopera de gen World of Warcraft, a lasat joi sa se inteleaga un oficial al. continuă pe B1

Actorul Robin Williams, omagiat la gala premiilor Emmy 2014

Actorul american Robin Williams va fi omagiat in cadrul editiei premiilor Primetime Emmy 2014, care se va desfasura in 25 august, la Los Angeles, informeaza contactmusic. com, conform Mediafax.

Robin Williams va trai inWorld of Warcraft

In urma unei petitii online, semnate de peste 10. 000 de persoane, creatorii jocului World of Warcraft vor elabora un personaj in memoria actorului Robin Williams, care sa aduca zambetul pe buze si dupa ce a trecut in nefiinta, relateaza The Hollywood Reporter.

Actorul Robin Williams va fi omagiat la Gala premiilor Emmy din 25 august

Robin Williams va fi omagiat in direct la Gala premiilor Emmy din 25 august. intre timp, fanii descopera coincidente ciudate legate de viata lui Robin Williams. Starul din Doamna Doubtfire aproape ca si-a.

Funeraliile lui Robin Williams vor avea loc la San Francisco

Actorul Robin Williams, care a fost gasit decedat luni, la varsta de 63 de ani, va fi inmormantat in San Francisco, in cadrul unei ceremonii private, la care vor participa doar membrii familiei sale, potrivit contactmusic. com.

Funeraliile lui Robin Williams vor avea loc la San Francisco

Actorul Robin Williams va fi inmormantat in San Francisco, in cadrul unei ceremonii private, la care vor participa doar membrii familiei sale, potrivit contactmusic. com, informeaza Mediafax.

Tribut Robin Williams: actorul va fi omagiat la Primetime Emmy 2014 prin intermediul unor secvente speciale

Robin Williams va fi omagiat la cea de-a 66-a editie a premiilor Primetime Emmy 2014, prin intermediul unor secvente speciale. Organizatorii doresc sa-i aduca un tribut special acestuia.

VIDEO. UPDATE: A murit actorul Robin Williams. Posibila sinucidere. Obama, printre cei care si-au prezentat condoleantele

Actorul american Robin Williams a fost gasit mort in locuinta sa. Potrivit primelor informatii oferite de catre politistii prezenti la fata locului, Robin Williams s-ar fi sinucis. Actorul este cunoscut pentru rolurile sale jucate in filme precum Mrs. Doubtfire si Cercul poetilor disparuti.

Actorul american Robin Williams a murit la 63 de ani: Acesta s-ar fi sinucis (VIDEO)

Actorul american Robin Williams, celebru mai ales pentru rolurile sale din filmele Mrs. Doubtfire si Cercul poetilor disparuti, a murit la domiciliul sau, la varsta de 63 de ani. Din primele informatii ale.

VIDEO. In memoriam. Robin Williams, un comic trist

Robin Williams, unul dintre cei mai iubiti actori ai marelui ecran, un autentic geniu comic, s-a stins din viata la locuinta sa din California. Dupa primele cercetari ale politiei americane, se pare ca artistul s-ar fi sinucis. in ciuda succesului sau imens, actorul suferea de ani buni de o severa depresie.

VIDEO Celebrul actor american Robin Williams a murit. Sinuciderea, varianta cea mai probabila

Indragitul actor american Robin Williams, unul dintre cei mai straluciti artisti ai generatiei sale, castigator al unui Oscar pentru Good Will Hunting, a murit la domiciliul sau luni si, cel mai probabil, s-a sinucis, a declarat politia, potrivit AFP. Potrivit presei americane, actorul suferea de depresie. BIOGRAFIE: Robin Williams - un actor de comedie genial, de o intensitate aproape maniacala.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2156 seconds )