Libnet.ro
UNICEF

05:45

ROBOR la trei luni creste la inceput de an

Antena3 Antena3,
ROBOR la trei luni creste la inceput de an

Indicele ROBOR la 3 luni a crescut vineri la 3,19% pe an, dupa ce a incheiat anul 2019 la o cotatie de 3,18% pe an, conform datelor publicate vineri de Banca Nationala a Romaniei BNR). continuă pe Antena3

ROBOR la trei luni a stagnat la 3,18%

Indicele ROBOR la 3 luni a stagnat la 3,18%, valoarea inregistrata si in sedinta precedenta, potrivit datelor publicate de Banca Nationala a Romaniei BNR).

Preturile petrolului au crescut la un nou maxim al ultimelor trei luni

Preturile petrolului au crescut, luni, la un nou maxim al ultimelor trei luni, sustinute de optimismul privind semnarea acordului comercial dintre Statele Unite si China si de date industriale peste asteptari, in timp ce traderii urmaresc indeaproape situatia din Orientul Mijlociu, in urma atacurilor aeriene americane in Irak si Siria.

Preturile petrolului au crescut la un nou maxim al ultimelor trei luni

Preturile petrolului au crescut luni la un nou maxim al ultimelor trei luni, sustinute de optimismul privind semnarea acordului comercial dintre Statele Unite si China si de date industriale peste asteptari, in timp ce traderii urmaresc indeaproape situatia din Orientul Mijlociu, in urma atacurilor aeriene americane in Irak si Siria, transmite Reuters.

ştiri din Economie

ştiri de la Antena3

actualitate, 05:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2196 seconds )