Libnet.ro
UNICEF

09:00

ROBOR la trei luni, o noua scadere

Antena3 Antena3,
ROBOR la trei luni, o noua scadere

Indicele ROBOR la trei luni, in functie de care se calculeaza costul creditelor in lei cu dobanda variabila, a scazut usor marti, pe piata interbancara, cu 0,01 puncte procentuale, pana la 3,25% pe an,. continuă pe Antena3

ROBOR la trei luni incepe saptamana in scadere

Indicele ROBOR la 3 luni, in functie de care se calculeaza costul creditelor de consum in lei cu dobanda variabila, a scazut luni la 3,26%, de la 3,29%, urmat si de indicii la 6, 9 si 12 luni, potrivit datelor.

ROBOR la trei luni a scazut la 3,25%

Indicele ROBOR la 3 luni a scazut la 3,25%, de la 3,26%, valoarea inregistrata in sedinta precedenta, potrivit datelor publicate de Banca Nationala a Romaniei BNR).

ROBOR la trei luni a scazut la 3,26%

Indicele ROBOR la 3 luni a scazut la 3,26%, de la 3,29%, valoarea inregistrata in sedinta precedenta, potrivit datelor publicate de Banca Nationala a Romaniei BNR).

La trei luni dupa ce a fost atacata cu acid, a murit. Presedintele cere pedepsirea vinovatilor

O proeminenta activista anti-coruptie din Ucraina a murit la trei luni dupa ce a fost ranita intr-un atac cu acid. Katerina Handzyuk, de 33 de ani, suferise arsuri pe 40% din corp si era in stare critica dupa.

VIDEO Cum s-a lucrat in trei luni la noul centru pietonal din municipiu. Investitia costa doua milioane de euro

Au trecut trei luni de la inchiderea Bulevardului Corvin din centrul municipiului Hunedoara, pentru a fi transformat intr-un centru pietonal. Lucrarile la viitoarea promenada, dotata cu fantani arteziene, sunt inca departe de final, desi autoritatile spera sa fie realizate in acest an.

ştiri de la Antena3

actualitate, 09:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2148 seconds )