Libnet.ro
UNICEF

08:46

ROBOR la trei luni a scazut la 3,09%

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
ROBOR la trei luni a scazut la 3,09%

Indicele ROBOR la 3 luni a coborat la 3,09%, fata de 3,11%, valoarea inregistrata in sedinta precedenta, potrivit datelor publicate de Banca Nationala a Romaniei BNR). continuă pe Ziarul Bursa

ROBOR la trei luni a scazut la 3,10%

Indicele ROBOR la 3 luni s-a depreciat la 3,10%, fata de 3,11%, valoarea inregistrata in sedinta precedenta, potrivit datelor publicate de Banca Nationala a Romaniei BNR).

Indicele ROBOR la trei luni a scazut. La cat a ajuns

Indicele ROBOR la treiluni s-a depreciat la 3,10%, fata de 3,11%, valoarea inregistrata in sedinta precedenta, potrivit datelor publicate de Banca Nationala a Romaniei. ROBOR la.

Indicele ROBOR la trei luni a scazut astazi

Indicele ROBOR la 3 luni, in functie de care se calculeaza costul creditelor de consum in lei cu dob.

ROBOR la trei luni urca din nou. La cat a ajuns

ROBOR la trei luni. Indicele ROBOR la treiluni, in functie de care se calculeaza costul creditelor de consum in lei cu dobanda variabila, a urcat miercuri la 3,11% pe an, de la3,10%in ziua.

ROBOR la trei luni a stagnat la 3,11%

Indicele ROBOR la 3 luni a stagnat la 3,11%, valoarea inregistrata si in sedinta precedenta, potrivit datelor publicate de Banca Nationala a Romaniei BNR).

ROBOR la trei luni a crescut la 3,11%

Indicele ROBOR la 3 luni a crescut la 3,11%, fata de 3,10%, valoarea inregistrata in sedinta precedenta, potrivit datelor publicate de Banca Nationala a Romaniei BNR).

Indicele ROBOR la trei luni a crescut astazi

Indicele ROBOR la 3 luni, in functie de care sunt calculate dobanzile la majoritatea creditelor in l.

Ilie Nastase si noua sotie, la un pas de divort dupa doar trei luni de mariaj. Despartirea pare sa fie inevitabila

La 72 de ani, fostul tenismen Ilie Nastase este la un pas sa-si ia adio de la al cincilea mariaj. Persoane din anturajul acestuia si al actualei sale partenere de viata, Ioana Simion, marturisesc ca lucrurile nu stau deloc roz intre ei. Ilie Nastase si Ioana Simion, cununie religioasa amanata Au trecut doar trei luni .

Ioana Ginghina si Alexandru Papadopol, din nou fata-n fata. Reactia Ruxandrei, cand si-a revazut tatal dupa trei luni

Ioana Ginghina si Alexandru Papadopol sunt, oficial, divotati! Cei doi actori au avut ultima intalnire, marti 23 iulie), la notar, pentru a finaliza procedura de despartire. Cu acest prilej, Ruxandra, fiica in varsta de 11 ani a celor doi, si-a revazut tatal dupa trei luni. Ioana Ginghina si Alexandru Papadopol, despartire dupa 12 ani de .

Sotia lui Ilie Nastase baga divort dupa doar trei luni? Nasty nu s-a dezis de obiceiurile nesanatoase

Ilie Nastase si Ioana Simion ar fi in prag de divort, la doar trei luni de cand au spus DA la ofiterul starii civile. Potrivit click, nunta programata pentru 17 august nu va mai avea loc dupa ce Ioana s-a.

ştiri din Economie

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 08:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2143 seconds )